Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
05-01-2021

Powerscan: hoe veilig en futureproof is uw IT?

Van nature heeft een IT-omgeving de neiging om alle kanten op te groeien: server hier, private cloudje daar, nieuwe app hier, API-tje daar. En je kunt er nog best mee uit de voeten ook. Maar hoe efficiënt, veilig en toekomstbestendig is het eigenlijk?

Elke organisatie heeft ermee te maken: aanpassingen van de digitale werkomgeving. Vaak gaat het om kleinere veranderingen zoals applicaties of dataverbindingen, soms grote wijzigingen als een nieuw cms of een volledige cloudmigratie.

Elke toevoeging maakt de IT-omgeving een stukje complexer – en dus ook foutgevoeliger. Als organisatie verlies je snel het overzicht.

Powerscan

Onze Powerscan is een allesomvattende inventarisatie van uw IT-omgeving. Wij lichten deze van A tot Z door, zodat u inzicht krijgt in de sterke en zwakke plekken. Tijdens een Powerscan kijken wij onder meer naar:

  • Configuratie
  • Conditie
  • Kennisniveau
  • Beveiliging & risico’s
  • Actualiteit

Na deze uitgebreide inventarisatie ontvangt u van ons een rapport met bevindingen en praktische aanbevelingen. Daarmee biedt dit rapport niet alleen inzicht in uw IT-omgeving, maar geeft het ook concrete handvatten waarmee u aan de slag kunt.

Geef u nu op

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Lees ook:

Nieuwe ronde online Office 365-trainingen in 2021

‘Dat had ik eerder moeten weten!’ ‘Zeer inspirerend, echt leuk.’ ‘Dit ga ik morgen meteen uitproberen!’ Dat zijn de reacties…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten