Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-03-2013

Probeer Office 365 nu gratis

Bent u benieuwd naar de voordelen van Microsoft Office 365? Aster is officieel Microsoft Cloud Essentials- partner. Dit betekent onder andere dat wij u een demoversie mogen aanbieden van Office 365. Ontdek nu de vrijheid van werken met Office 365 in dertig dagen.

De voordelen
In onze vorige nieuwsbrief heeft u kennis kunnen maken met Microsoft Office 365. Office 365 biedt een nieuwe vorm van vrijheid om (samen) te werken. In het kort nog even de voordelen op een rij:
– Makkelijk samenwerken – agenda’s, e-mail, chatberichten en bestanden delen.
– Overal toegang tot de bekende Office programma’s (zoals Outlook, Word en Excel).
– Geschikt voor vrijwel elk apparaat (computer, laptop, smartphone en tablet).

Combineren met andere programma’s
Office 365 is eenvoudig te combineren met andere online diensten, zoals SharePoint Online, Lync Online en Exchange Online. Lync Online geeft u de mogelijkheid om online vergaderingen te houden, met videoconference en groepschats.

Het partnerschap
Met het aangaan van het Microsoft Cloud partnerschap mogen wij alle Microsoft Online Cloudservices officieel en direct aan u leveren. Aster is uw contractpartner voor deze diensten.

Wilt u gratis kennis maken met Office 365? Neem dan contact met ons op.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten