Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
22-01-2019

Ruben werkt voor Aster aan ISO-certificering

In de IT is security vaak niet zichtbaar. Goede security doet zijn werk in stilte, op de achtergrond. Daarom draait security, naast het nemen van de juiste maatregelen, om vertrouwen. Het vertrouwen dat de IT-leverancier weet wat hij doet. Om klanten hierin nog meer zekerheid te bieden, werkt Aster aan ISO 27001 certificering. Wij stellen u voor aan Ruben Tromp, verantwoordelijk voor dit ISO-traject.

“Elke dag worden in Nederland veel bedrijven gehackt, of lekken ze belangrijke data”, vertelt Ruben. “Het is mijn drijfveer om bij bedrijven goede beveiliging te implementeren. Organisaties hebben bepaalde routines. Bij Aster streven we ernaar om die zo veel mogelijk hetzelfde te houden, en processen toe te voegen zodat ze optimaal zijn beveiligd.”

ISO-certificering

“Op dit moment werken we intern aan het opstellen van de juiste procedures, zodat Aster binnen een half jaar ISO-gecertificeerd kan zijn. Als aanbieder van professionele clouddiensten willen we niet alleen kunnen beloven, maar ook kunnen aantonen, dat we veilig omgaan met data. Aster heeft de meeste zaken al goed op orde. Het gaat nu vooral om het vastleggen van deze processen, en ze op sommige punten nog verder aan te scherpen.”

Hecht team

“Als stagiair heb ik de eerste stappen mogen zetten in het ISO-traject. Met ingang van januari 2019 ben ik in vaste dienst en mag ik dit proces ook afronden. Dat is gaaf. Met een ISO-certificering kunnen mensen er zeker van zijn dat Aster een goede partij is om mee samen te werken. Zelf ben ik daar al van overtuigd. Aster is een hecht team, een omgeving waarin mensen open en eerlijk kunnen zijn. Voor mij voelt Aster als een tweede thuis.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten