Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Alsjeblieft, een training cadeau!

Wij willen jouw organisatie uitdagen om constant te verbeteren. Daarom hebben wij een professionele trainingsruimte gerealiseerd bij ons op kantoor. Graag nodigen wij jou uit om onze eerste training kosteloos bij te wonen!

Het thema is Security Awareness. In deze tijd is het van groot belang dat we ons bewust zijn van cyberbedreigingen en verantwoord omgaan met onze online veiligheid.

Het programma

  • Veilig omgaan met persoonsgegevens
  • Bewustwording van online gevaren en risico’s
  • Wat is cybercriminaliteit en hoe herken je het?
  • Veilig online werken met Office 365
  • Wat kan ik zelf doen om mijn digitale veiligheid te verbeteren?

De training duurt één ochtend en wordt afgesloten met een lekkere lunch.

De Security Awareness training

Cybercriminaliteit is de laatste jaren fors toegenomen. Een hack of datalek kan grote gevolgen hebben voor jouw organisatie.

Tijdens de Security Awareness training leer je bewust om te gaan met jouw digitale veiligheid. Je komt meer te weten over de gevaren van onveilig onlinegedrag en de impact hiervan op jouw organisatie.

Ontwikkel beveiligingsbewustzijn en verkrijg basiskennis van het soort cyberdreigingen
Cyberaanvallen komen vaker voor dan je misschien denkt. Als eigenaar of werknemer van een organisatie sta je al snel op de radar: voor cybercriminelen is geen doelwit te klein! Op welke manier loop jij gevaar?

Online gedrag
Informatie is pas veilig in jouw handen als je zeker weet hoe die wordt beschermd en op welke manier die wordt gebruikt. Voor je het weet, beland je op een website met valse bedoelingen. Maar wat maakt een website precies verdacht?

Phishing e-mails
Onbekende e-mails in je inbox kunnen zomaar een phishing-poging zijn. Hoe beoordeel je een mailbericht en wat moet je er vervolgens mee doen?

De training Security Awareness geeft antwoord op al deze vragen en vergroot het bewustzijn van jou en je collega’s. Na de training weet jij precies hoe je mogelijk gevaar herkent en aanpakt!

Ben jij erbij?

De dagen 16 en 23 juni zijn nog beschikbaar.

  • Donderdag 09 juni         9:30 – 12:00 uur
  • Donderdag 16 juni          9.30 – 12:00 uur
  • Donderdag 23 juni         9:30 – 12:00 uur

Ben jij erbij? Schrijf je in via het inschrijfformulier!

Locatie
Henry Dunantweg 34, 2402 NR Alphen aan den Rijn.
De trainingsruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten