Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
11-10-2013

Snelle Online Servicedesk Aster

Heeft u problemen of vragen? De Online Servicedesk van Aster helpt u snel en overzichtelijk, meld uw problemen en vragen met een online ticket. U kunt eenvoudig tickets toevoegen, aanpassen en de status bekijken. Bekijk hier hoe het werkt.

Met de Online Servicedesk heeft u en Aster alle zaken helder op een rij. Dit helpt ons in het beter en sneller afhandelen van problemen. U heeft bovendien alle zaken direct op een rij. Aanpassen, toevoegen, en de status checken zijn heel eenvoudig.

Zie hieronder onze instructiefilmpjes, ook te vinden op onze site via tabblad ondersteuning bij handleidingen:
1. Hoe log ik in op het ticket systeem?
2. Hoe registreer ik een nieuw ticket?
3. Hoe kan ik de status van een ticket inzien?
4. Hoe vul ik een ticket met nieuwe informatie aan?
5. Hoe kan ik mijn afgesloten tickets inzien?
6. Hoe log ik uit?

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten