Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
01-11-2021

Stefan van der Mark: van MS DOS naar mobiele security

Via de logge – maar voor die tijd heel vernieuwende – Intel 8088 desktopcomputer maakte Stefan van der Mark als kind kennis met de wereld van informatietechnologie. Nu is hij expert op gebied van mobile security en versterkt hij ons team als supportmedewerker.

“Problemen in de IT kunnen heel diep liggen. Ik vind het mooi om die helemaal uit te pluizen, en aan gebruikers te vertellen wat ik heb gevonden en hoe het is opgelost. Mensen kennis meegeven vind ik belangrijk. Dan is niet alleen het probleem verholpen, maar zijn ze ook nog eens wijzer geworden. Zelf heb ik veel ervaring met mobiele security. Daar is steeds meer vraag naar en ik hoop Aster daarmee te kunnen assisteren.”

Toekomst

“Mijn ouders hadden de vooruitziende blik dat computers wel eens een heel grote rol zouden kunnen spelen in de toekomt. Toen ik zeven jaar was, begonnen we met een 8088 pc met MS DOS en een harde schijf van 10MB. Dat was toen heel groot. Ik speelde er spelletjes op, maar was ook nieuwsgierig naar de techniek. Dus haalde ik de pc op een dag uit elkaar.”

Rollenspel

“Naast IT heb ik nog veel andere hobby’s en interesses. In mijn vrije tijd train ik het voetbalteam van mijn zoontje bij Alphia, luister ik graag podcasts en speel met vrienden Advanced Dungeons & Dragons. Dat is een rollenspel met eten, drinken en veel gezelligheid.”

Lees ook:

Wouter van der Hoorn versterkt Front Office

Wouter van der Hoorn verruilt per 1 november de afdeling Operations voor de Front Office. In die rol is hij,…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten