Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-11-2012

Toekomstig personeel delven

Goed personeel is goud waard. En goud moet gedolven worden, voordat het een mooie ring wordt. Om in de toekomst ook enthousiaste ICT’ers aan het team toe te blijven voegen, is Aster actief met het delven van jongeren. Wij werken veel met stagiaires en namen deel aan beroepenmanifestatie GO4IT in het Archeon.

Beroepenmanifestatie GO4IT
Tijdens GO4IT op 21 en 22 november maakten leerlingen en afgestudeerden kennis met mogelijke beroepsrichtingen en vervolgopleidingen. Op donderdagavond hadden zij de kans om kennis te maken met bedrijven. Aster heeft deelgenomen aan de manifestatie om een nieuwe generatie te betrekken bij de ICT-sector en ons bedrijf. Het was een geslaagde avond om aandacht te krijgen voor de dynamische ICT-wereld.

GO4IT is een initiatief van de VOA, Groene Hart Scholengroep, ROC ID College, ROC Leiden en het Wellant College.

Stagemedewerkers
Een beroep leer je uiteindelijk pas écht in de praktijk. Aster werkt daarom vaak met stagemedewerkers. Wij zijn een Ecabo erkend leerbedrijf en ons doel is een praktijkgericht leerprogramma te bieden voor nieuwe ICT’ers. Het is altijd weer geweldig om positieve feedback te krijgen van scholen en stagiaires. Vaak zetten we onze stagemedewerkers ook in op onze helpdesk, het kan dus voor komen dat u óók helpt bij dit belangrijke leerproces.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten