Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Universeel communiceren

Aster zorgt dat u op alle mogelijke manieren, via alle mogelijke platformen, kunt communiceren, onderhandelen en vergaderen. Waar u ook bent.

Universeel communiceren noemen wij dit. Communicatievormen die zich voegen naar de situatie en locatie van het moment. De ene keer is dit een mobiel telefoongesprek vanuit het buitenland, de andere keer een videocall via Teams. Zit u achter uw bureau, dan vindt u misschien een vaste telefoon met headset prettig. Maar dan wel één die via internet belt, en waarmee u kunt bellen met verschillende nummers. Uiteraard is dit toestel volledig geïntegreerd met uw smartphone. Voorbij zijn de tijden van de telefooncentrales en inflexibele contracten. Met de schaalbare bedrijfscommunicatie oplossingen van Aster bent u overal bereikbaar en betaalt u nooit te veel.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten