Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Universeel communiceren

Aster zorgt dat je op alle mogelijke manieren, via alle mogelijke platformen, kunt communiceren, onderhandelen en vergaderen. Waar je ook bent.

Universeel communiceren noemen wij dit, communicatievormen die zich voegen naar de situatie en locatie van het moment. De ene keer is dit een mobiel telefoongesprek vanuit het buitenland, de andere keer een videocall via Teams.

Zit je achter je bureau, dan vind je misschien een vaste telefoon met headset prettig. Maar dan wel één die via internet belt, en waarmee je kunt bellen met verschillende nummers. Uiteraard is dit toestel volledig geïntegreerd met je smartphone.

Voorbij zijn de tijden van de telefooncentrales en inflexibele contracten. Met de schaalbare bedrijfscommunicatie oplossingen van Aster ben je overal bereikbaar en betaal je nooit te veel.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten