Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-01-2011

Uw digitale mailing laten versturen

 

Heeft u het ook te druk voor het opmaken en het versturen van uw digitale mailings? En wilt u meer tijd overhouden voor uw corebusiness?

Wij introduceren u graag onze nieuwe dienst; Mailingservice. U heeft geen omkijken meer naar uw mailing en /of e-marketing acties.

Uw nieuwsbrieven, actiefolder en andere digitale mailings kunnen we snel en efficiënt voor u versturen. Wij kunnen de mailing geheel in uw eigen huisstijl opmaken en een mailing periodiek versturen.

Na verzending van uw mailing ontvangt u van ons een rapportage. Hierin kunt u zien wat het afleverpercentage is en hoe vaak uw mailing is geopend/gelezen. Kortom u ontvangt van ons bruikbare informatie.

Heeft u interesse of vragen? Vul dan hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar info@asterict.nl

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten