Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
03-07-2018

Vacature: Aster zoekt een nieuwe administrateur

Je hebt jarenlange ervaring in de financiële administratie. Maar je bent toe aan de volgende stap in je carrière. Je zit nog vol energie en vindt het leuk om bij een snel groeiend ICT-bedrijf een frisse start te maken, met volop doorgroeimogelijkheden. Jij zoekt een organisatie die graag in jouw ontwikkeling investeert en zich voor langere tijd wil committeren. Aster biedt jou deze kans met de vacature administrateur.

Naschrift: deze vacature is gesloten.

Aster gebruikt automatisering om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren. We boeken resultaten met een gezonde mix van standaardoplossingen, maatwerk en de allernieuwste tools. Van werkplekbeheer en dataverbindingen tot ERP-systemen en universeel communiceren. We vinden het belangrijk dat mensen houden van hun werk. Omdat ze zich willen blijven ontwikkelen. Maar ook omdat je geluk op het werk meeneemt naar huis, en omgekeerd.

Vanwege het naderende pensioen van een gewaardeerd collega hebben wij een nieuwe

Vacature Administrateur

(Parttime, uren bespreekbaar, met ruimte voor groei naar voltijd)

Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor de financiële administratie van Aster. Je doet boekingen, bereidt aangiftes voor en hebt (basis)kennis van fiscale zaken en het arbeidsrecht. Je onderhoudt contacten met onze accountants, verzekeraars en huurders, en bent daarnaast een vraagbaak voor ons personeel op het gebied van contracten, verlof en verzuim. Het management sta je bij met financiële rapportages. Je houdt ons scherp met kritische vragen, omdat je een antenne hebt voor de actualiteit en nieuwe wet- en regelgeving. Ook ondersteun je ons kantoor dagelijks met enkele facilitaire werkzaamheden. Tenslotte beschik je over leidinggevende capaciteiten om op termijn een of meerdere assistenten te kunnen begeleiden.

Dit betreft in eerste instantie een parttime functie voor 16 tot 24 uur in de week. In de eerste periode werk je zij aan zij met onze huidige administrateur. Indien mogelijk en gewenst, is er na haar vertrek ruimte om door te groeien naar fulltime.

Functie-eisen

• Jarenlange ervaring in de financiële administratie
• Kennis van fiscale zaken en arbeidsrecht
• HBO werk- en denkniveau
• De ambitie om op termijn meer te gaan werken
• Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal
• Behendig met computers en Microsoft Office

In vijf woorden…

Ervaren, kundig, flexibel, ambitieus en zelfstandig.

Wij bieden

Veel vrijheid en een verantwoordelijke rol binnen een hecht en groeiend bedrijf midden in de Randstad (Alphen aan den Rijn). Daarnaast bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren

Interesse? Reageer dan via de volgende sollicitatiepagina op de vacature administrateur. Wij berichten je snel of we je uitnodigen voor een kennismaking.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten