Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
12-08-2016

Vacature Software Developer

De software developers van Aster ontwikkelen oplossingen. Van leerlingvolgsysteem tot ons eigen Maki. Daarvoor zijn keuzes uit het verleden geen regels. We geloven niet in one size fits all: we zoeken altijd naar the right tool for the job. Daarom gebruiken we verschillende technieken en databases, waaronder Elasticsearch en werken al sinds de eerste bèta’s met de nieuwste versies van JavaScript (ES2015) en .NET Core.

 

Wat bieden wij:

De mogelijkheid om te werken met de nieuwste en tofste technieken. De kans om zelf te bepalen welke middelen en methoden je gebruikt. Bij ons krijg je de ruimte en mogelijkheden je te blijven ontwikkelen. We zijn geïnteresseerd in jouw ideeën en leren van elkaar. Onze organisatiestructuur is plat: hierdoor houden we de communicatielijnen kort. En de leuke collega’s en het goede salaris krijg je er ook nog bij.

Wat vragen wij hiervoor terug:

Je bent nieuwsgierig en enthousiast, maar denkt ook kritisch na en maakt zorgvuldige afwegingen. Een afgeronde, relevante opleiding is natuurlijk heel mooi, maar kennis en ervaring uit de praktijk vinden we misschien nog veel waardevoller. Je hebt op z’n minst kennis van:

  • C#
  • SQL
  • JavaScript

En het zou mooi zijn als je kennis hebt van:

  • Elasticsearch
  • React/Redux

Of tenminste de ambitie dit te leren.

Wil jij deze uitdagende functie vervullen? Mail dan je cv en motivatie naar werving@asterict.nl of bel 0172722333 en vraag naar Richard Vermeer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten