Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
02-05-2013

Vijf nieuwe functies in Excel 2013

Microsoft heeft onlangs het nieuwe Excel 2013 geïntroduceerd. Het programma heeft diverse nieuwe functies, die het gebruik nog eenvoudiger maken. Aster zet de vijf belangrijkste functies voor u op een rij.

1. Kant-en-klaar sjablonen
Professionele budgetten, facturen, agenda’s, formulieren, rapporten en meer maakt u eenvoudig met kant-en-klaar sjablonen. Doordat de meeste instellingen en de vormgeving al voor u uitgevoerd zijn, heeft u snel een professioneel rekenblad.
2. Snel aanvullen
Op basis van terugkerende patronen helpt Snel aanvullen u bij het invullen van cellen. Dit werkt snel en verlangd geen speciale formules, macro’s of andere handelingen.
3. Aanbevolen draaitabellen
Draaitabellen geven een schat een informatie, maar zijn vaak lastig om te maken. De nieuwe functie Aanbevolen draaitabellen maakt het u een stuk makkelijker. In een handomdraai heeft u de gewenste draaitabel.
4. Snelle analyse
Deze nieuwe functie gaat veel tijd besparen. Het analyseren van gegevens is niet langer tijdrovend en ingewikkeld. Met Snelle analyse kiest u uit verschillende grafieken, inclusief lijn- en kolomdiagrammen, en kleine grafieken (sparklines). Het toepassen van een tabelstijl, draaitabellen, snel totalen invoegen en een voorwaardelijke opmaak toepassen is ook mogelijk.
5. Aanbevolen grafieken
Het werken met gegevens en grafieken is eenvoudiger geworden. Het tabblad invoegen heeft voortaan een aangepast lint voor grafieken. Vergelijkbare grafieken (zoals spreidings- en bellendiagram) staan nu onder één noemer. Ook is er een knop voor populaire combinatiegrafieken.

Overstappen op Excel 2013?
Heeft u nog geen Excel 2013 en lijken deze functies u toch wel handig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor de overstap naar Excel 2013 te bespreken.

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten