Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
27-06-2011

Vraag het de helpdesk

 

Onze helpdesk is vaak het eerste aanspreekpunt. Zij geven dan ook antwoord op al uw vragen. Hieronder geven wij een paar voorbeelden en geven wij u een aantal handige tips over de toetscombinaties die u kunt maken met de windowstoets. 
 
*Hoe kan ik een andere standaard printer instellen?
Wanneer u een document afdrukt is het mogelijk om een andere printer te selecteren en deze als standaard in te stellen. U doet dat door links onderin naar “start” te gaan. U gaat naar “configuratiescherm”, wanneer u hierop klikt ziet u configuratiescherm met verschillende onderdelen, u selecteert “apparaten en printers”. Er komt een lijst tevoorschijn met alle printers en andere apparaten die binnen uw bedrijf zijn aangesloten op uw netwerk. U klikt op de printer welke  u als standaard wil instellen. Met de rechtermuisknop gaat u naar  “standaard printer installeren”.  U heeft nu  uw printerinstellingen gewijzigd.
 
*Betreft alleen voor windowssysteem.
 
 
 
Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen van mijn computer?
Uw wachtwoord wijzigen op uw computer doet u als volgt. U moet eerst ingelogd zijn op uw computer. Met de toetscombinatie “Ctrl-Alt-Delete” komt u op een pagina waar u als grbuiker een aantal opties heeft. U kiest voor “wachtwoord wijzigen” of “change a password”. Als u hierop klikt, vult u uw huidige wachtwoord in en kunt u uw nieuwe wachtwoord opgeven.
 
**Hoe kan ik gegevens delen vanuit Outlook?
Met Outlook is het mogelijk om mail, agenda en contactpersonen te delen met andere, zodat zij deze kunnen bekijken en bewerken. Om collega’s te machtigen klikt u met uw rechtermuisknop op postvak in en kiest u vervolgens voor “eigenschappen”. U gaat naar tabblad “machtigingen”. Hier kunt u personen toevoegen en het machtigingsniveau aangeven. De desbetreffende persoon
ontvangt per mail dat zij toegang hebben tot uw gegevens.
 
In het geval van uw agenda werkt het precies hetzelfde als machtigen voor het postvak. Alleen gaat u naar agenda en bovenin ziet u een button machtigingen voor agenda. Als u hierop klikt kunt u een persoon toevoegen voor uw agenda.  
 
** dit betreft alleen voor Hosted Exchange of Microsoft Exchange.
 
De mogelijkheden met de Windowstoets

 

De toets met het Windowslogo erop beidt een aantal handige functionaliteiten. De Windowstoets zit op uw toetsenbord tussen Ctrl en Alt. Hieronder hebben wij voor u een overzicht gemaakt met de toetscombinaties.

Toetscombinatie
functie
Windowstoets
Menu start weergeven
Windowstoets + D
Bureaublad weergeven
Windowstoets + E
Windows verkenner openen
Windowstoets + L
Computer vergrendelen
Windowstoets + M
Alle vensters minimaliseren
Windowstoets + F
Zoeken

 

 

 

  

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten