Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
31-10-2011

Waar reist uw data allemaal heen

Smartphones, usb-sticks, tablets en andere digitale gebruiksvoorwerpen bevatten steeds meer bedrijfsgevoelige data. Weet u nog welke informatie, via welke weg uw onderneming verlaat? En waar het dan terechtkomt? Om nog maar te zwijgen over de beveiliging van draadloze netwerken. Aster heeft voor u de juiste software om uw netwerk op alle fronten te beschermen: Sophos Endpoint Security & Control.

Niet meer binnen uw muren
Door het toenemende gebruik van bijvoorbeeld smartphones en tablets gaan we steeds mobieler werken. De keerzijde is dat data niet langer binnen de muren van uw onderneming blijft. Met Sophos Endpoint Security & Control krijgt u de controle weer terug en beschermt u uw netwerk op meer dan 25 platformen tegen virussen, spam, spyware, hackers en policy misbruik. Het is de basis voor goede beveiliging van werkplekken.
Firewall
Met de firewall van Sophos bepaalt u centraal welke applicaties met elkaar mogen verbinden en communiceren. Het beschermt uw netwerk tegen besmette apparatuur en identificeert kwetsbare hardware.
Data coderen
De overdracht van data van bijvoorbeeld het netwerk naar een mobiel apparaat is niet zonder risico’s. Sophos codeert vóór de overdracht alle data, zodat buitenstaanders er niets mee kunnen. Deze zogenaamde encryptie beschermt de overdracht naar alle apparatuur zoals printers, copiers, desktops, laptops, tablets en smartphones.
Wilt u zeker weten dat uw netwerk goed beschermd is? Vraag Aster naar de oplossing voor uw werkomgeving.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten