Flexibel Beheer

U vraagt, wij leveren

Flexibel Beheer
Veel problemen, ergernissen en omzetverlies zijn te voorkomen met goed beheer van uw automatisering. Flexibel Beheer van Aster ICT verhoogt de betrouwbaarheid van uw werkomgeving. Uw medewerkers zijn snel productief, op nieuwe werkplekken en bij storingen. Het bellen met helpdesks is verleden tijd en (nieuwe) applicaties en instellingen zijn razendsnel beschikbaar.

Altijd & overal de juiste werkomgeving
In dit beheersysteem zijn alle individuele instellingen van gebruikers apart opgeslagen. Onafhankelijk van de versie van het besturingssysteem en de locatie zijn alle persoonlijke instellingen en gewenste applicaties automatisch beschikbaar. Medewerkers beschikken daarmee altijd over de juiste werkomgeving. Dit bespaart veel tijd en muisklikken voor bijvoorbeeld:

  • De toegang tot gewenste applicaties
  • Printerinstellingen
  • Favorieten in browsers
  • Opslaglocaties
  • Persoonlijke instellingen in programma’s (bijvoorbeeld in Word en Excel).

Daarnaast kan de beschikbaarheid van applicaties aangepast worden aan de omgeving. Bepaalde applicaties kunnen bijvoorbeeld aangepast worden aan het binnen of buiten de deur werken. Dit zorgt voor meer veiligheid en controle op afstand.

Heeft u zelf niet de mensen of kennis in huis om uw automatisering te beheren? Aster ICT helpt u bij het bepalen waar uw onderneming behoeft aan heeft, zodat u altijd kunt rekenen op een goede werkomgeving.

 

Neem direct contact op

Chat met ons
Hulp op afstand
Vul uw session code in en klik "Verbind"