Hosted SharePoint

Beter samenwerken met SharePoint

Wilt u uw medewerkers beter laten samenwerken? Met Hosted SharePoint bereikt u een nauwere samenwerking door de mogelijkheid om bedrijfsgegevens te delen. Dit kan op de zaak, thuis en mobiel, zodat samenwerken buiten de deur gewoon door gaat.

Hosted SharePoint maakt het mogelijk om via een intranet:

  • Documenten te delen
  • Agenda’s te beheren
  • Taken vast te leggen
  • Taken toe te wijzen
  • Voortgangen van projecten te bewaken

 

Eenvoudig zelf in te richten
Met Hosted SharePoint richt u zelf de werkomgeving in. Geheel op maat en naar uw eigen wensen. Door de eenvoudige bediening is hiervoor geen uitgebreide software- of programmeerkennis nodig. Natuurlijk kan Aster ICT dit ook voor u verzorgen.

Eenvoudig gebruikers- en toegangsbeheer
Verschillende gebruikers kunnen in Hosted SharePoint makkelijk ingedeeld worden. Op die manier krijgen gebruikers alleen toegang tot die informatie waar ze recht toe hebben. Bestanden zijn daarom makkelijk op te slaan op gewenste locaties en rechten zijn eenvoudig toe te kennen.

Geen investering, beheer en onderhoud
Voor gebruik van Hosted SharePoint is geen investering nodig in nieuwe apparatuur of software. Aster ICT biedt een Standard, Professional en Premium pakket voor 10 tot 100 gebruikers, inclusief beheer, onderhoud en back-ups. De voordelen van Hosted SharePoint: Werkomgeving eenvoudig zelf in te richten Ideale oplossing voor thuis en mobiel werken Betere (online) samenwerking tussen collega’s Altijd en overal veilig toegang tot documenten Eenvoudig bewerken, uitwisselen en delen van bedrijfsgegevens Beheer, onderhoud en back-ups verzorgt door Aster ICT.

 

Neem direct contact op

Chat met ons
Hulp op afstand
Vul uw session code in en klik "Verbind"