Managed Firewall

Bescherming van uw netwerk

Internet beveiliging met Managed Firewall
Indringers houdt u liever buiten de deur. Om digitale indringers buiten uw bedrijf te houden moet u uw zakelijke internetverbinding goed beveiligen. Met Managed Firewall heeft u een compleet pakket om uw bedrijfsnetwerk te beschermen tegen indringers en misbruik.

Permanente bescherming
Uw netwerk staat direct en permanent in verbinding met internet. Hiermee ontstaat het gevaar dat het netwerk ongewenst wordt aangevallen en dat indringers schade aanrichten. Dit is te voorkomen door tussen het internet en uw netwerk een firewall te plaatsen. Met Managed Firewall is er permanente controle over het verkeer van en naar internet. Met vooraf gedefinieerde instellingen bepaalt de firewall welk verkeer het doorlaat of juist blokkeert.

Meerdere vestigingen en thuiswerken
Heeft uw organisatie meerdere vestigingen of thuiswerkers? IP-VPN maakt het mogelijk deze locaties veilig aan elkaar te koppelen. VPN staat voor Virtual Private Network, en houdt in dat een privé netwerk virtueel is opgezet via een publiek netwerk, zoals internet. Wanneer alle locaties voorzien zijn van Dataverbinding via Aster ICT, maakt IP-VPN het mogelijk om alle locaties veilig met elkaar te verbinden. Voor het veilig gebruik van mobiele apparaten binnen uw netwerk is Mobile Control de oplossing.

Geen investeringskosten Met Managed Firewall installeert, beheert en onderhoudt Aster ICT uw firewall. Investeringen in kostbare apparatuur en managementsystemen zijn hierdoor niet nodig.

 

Neem direct contact op

Chat met ons
Hulp op afstand
Vul uw session code in en klik "Verbind"