Mobiele telefonie

Controle over uw mobiele kosten

Besparen op mobiele telefonie
Het mobiele kantoor is natuurlijk ideaal, maar kan elke maand flink in de papieren lopen. Mobiel bellen en internet kan vaak goedkoper door het abonnement en het toestel af te stemmen op de gebruiker. Aster ICT adviseert u graag in mobiele abonnementen voor spraak en data.

Onafhankelijk advies
Bij een telefoon van de zaak is het belangrijk dat de apparatuur en het abonnement past bij de gebruiker. Het goed afstemmen hiervan is een tijdrovende klus. Wat is het belgedrag? Hoeveel data wordt er gebruikt? Welk toestel voldoet aan de eisen? Welk abonnement past hier het beste bij?

Aster ICT geeft onafhankelijk advies in mobiele abonnementen en apparatuur. Binnen het ruime aanbod aan abonnementsvormen bij KPN, Vodafone en Telfort weten wij wat het beste bij uw organisatie past.

Overzicht in uw administratie
U heeft altijd een helder overzicht in de lopende abonnementen en de looptijden, doordat wij dit voor u bijhouden en opslaan. Wanneer een abonnement bijna afloopt ontvangt u automatisch bericht met een nieuw passend voorstel.

Besparen op de kosten
Op basis van uw facturen berekenen wij voor u welk abonnement het beste past. In een helder overzicht krijgt u advies over de voordeligste abonnementsvorm. Voor grootgebruikers zijn er ook abonnementen met onbeperkt bellen voor een vast bedrag.

Reparatieservice
Mocht er onverhoopt een defect optreden aan uw toestel, zorgen wij voor reparatie van het toestel (indien mogelijk) en tegelijkertijd zorgen wij voor een vervangend toestel.

Koppelen aan telefooncentrale
Mobiele telefoons kunnen met Hosted Voice onderdeel worden van de telefooncentrale. Hiermee vergroot u de bereikbaarheid van uw medewerkers en organisatie.

Beveiliging en controle
Voor controle en beveiliging van al uw mobiele apparaten raadt Aster ICT Mobile Control aan.

 

Neem direct contact op

Chat met ons
Hulp op afstand
Vul uw session code in en klik "Verbind"