Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
28-12-2013

We sluiten af met een cliché

Time flies when you’re having fun. Clichés zijn clichés, omdat ze vaak waar zijn. Met veel plezier stond het team van Aster weer voor u klaar in 2013. En dan gaat de tijd inderdaad snel. Wij hopen dat u veel gemak heeft gehad van onze inzet. Voor 2014 staan veel nieuwe dingen op stapel om u weer zorgeloos te laten werken. En neemt u van mij aan; gebruikersgemak is het credo.

Onze slogan ‘Oog voor de gebruiker’ staat in alles wat Aster doet centraal. Automatisering moet ontzorgen en daarin gaan we in 2014 weer nieuwe stappen zetten en voorbereiden.

Eén centraal ‘digitaal loket’
Op dit moment zijn er voor verschillende diensten van Aster nog verschillende portalen, met bijbehorende losse accounts. Het doel is om in 2014 één centraal ‘digitaal loket’ te maken van alle portalen, waarin u alles kunt inzien. De eerste stap hierin is het online uitbrengen en laten goedkeuren van offertes. Eigenlijk zoals het nu werkt met het werkbonnensysteem.

Hardware met barcodes
Apparatuur die wij leveren en in beheer hebben, wordt straks voorzien van barcodes.  Met de barcode weten wij meteen alle gegevens van de hardware en de plek waar u deze gebruikt. Op deze manier kunnen wij u sneller helpen bij eventuele problemen.

Een nieuwe website
Net als Aster zelf is het aantal diensten en de hoeveelheid informatie op onze website de afgelopen jaren flink gegroeid. En daar zijn we blij mee!  Alleen komt het de overzichtelijkheid niet ten goede. In 2014 lanceren we een compleet nieuwe website waarop gebruikersgemak en overzicht centraal staat.

Graag bedank ik u voor de samenwerking het afgelopen jaar. Heeft u nog ideeën of suggesties om het u nog gemakkelijker te maken in 2014? Laat het ons eenvoudig weten op meergemak@asterict.nl. Want zoals beloofd sluiten we af met een cliché: Gemak dient de mens… Waarvan akte.

Fijne jaarwisseling en een goed 2014,
Richard Vermeer en Stefan de Vries

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten