Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
25-11-2013

Weet u precies waarvoor u betaalt aan uw vaste telefoniepartij

Facturen voor de vaste telefonie worden vaak betaald zonder echt te weten waarvoor men precies betaalt. Vaak wordt dit zelfs door twee partijen aan u geleverd en gefactureerd.

Met Hosted Voice, ook wel Voice over IP (VoIP) genoemd, kunnen wij u een telefonieoplossing op maat bieden. Als u gebruik maakt van Hosted Voice zal de communicatie met uw klanten er alleen maar op vooruit gaan en zult u kosten besparen. Er is geen investering meer nodig in dure telefooncentrales of extra ISDN verbindingen. Voor een vast bedrag per maand heeft u een uitgebreide telefonieoplossing tot uw beschikking, afgestemd op de gewenste functionaliteiten en hoeveelheid gebruikers. Hierdoor weet u elke maand waar u aan toe bent, komt u niet voor financiële verrassingen te staan, heeft u te maken met één partij en weet u precies waarvoor u betaalt.


Kenmerken:

–       Maak gebruik van uw bestaande netwerk
–       Bel onderling gratis
–       Besparen op belkosten
–       Zeer schaalbaar
–       Uiterst flexibel


Mogelijkheden:
–       Koppel meerdere vestigingen aan dezelfde centrale
–       Thuiswerkers gekoppeld aan de centrale
–       Via e-mail uw voicemail beluisteren
–       Uitgebreide wachtrij functionaliteit
–       Automatische beantwoorder
–       Belfuncties via MS Outlook
–       Telefonisch vergaderen
–       Callcenterfunctie
–       Integratie met mobiel

Hosted Voice is voor elk bedrijf dat dagelijks met telefonie te maken heeft een zeer goede oplossing. Wanneer uw medewerkers veel thuis werken of veel op reis zijn, is Hosted Voice vanwege zijn flexibiliteit en kostenbesparing uitermate geschikt.
Heeft u interesse of vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op via
sales@asterict.nl of 0172722333.

 

 

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten