Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
03-01-2020

Wij zijn op zoek naar een Front Office collega

Bij Aster dagen wij onze klanten uit zich constant te verbeteren. Met een doordachte inzet van ICT-oplossingen optimaliseren wij de processen van organisaties door heel Nederland. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

Front Office Collega

32 – 40 uur

Ben jij communicatief vaardig? Heb je 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie waarbij klantcontact en accuraat werken jou niet vreemd zijn? Kun jij met doorvragen doordringen tot de kern van een probleem? Als je ook nog eens een gezonde dosis empathie bezit en zelfstandig kan werken, dan zijn wij op zoek naar jou. Maar eigenlijk vinden we het net zo belangrijk dat jij op zoek bent naar óns.

Wij zijn Aster. Wij helpen bedrijven efficiënter te werken door het beste te halen uit de laatste ontwikkelingen op ICT-gebied. Aster is een groeiende organisatie met een hecht team. Onze aanpak kenmerkt zich door openheid, oprechtheid en een eenvoudige, praktische insteek. Daarnaast zien we graag dat mensen zich doorlopend blijven ontwikkelen.

Jouw rol

Als Front Office Collega ben je een belangrijke schakel tussen onze klanten/relaties en onze engineers. Daarnaast zorg jij voor een optimale werkomgeving op ons kantoor. Je bent medeverantwoordelijk voor binnenkomende vragen en storingsmeldingen. De ene keer handel je ze zelf af, de andere keer leg je ze neer bij de juiste collega. Je registreert en communiceert. Je hebt een sturende rol richting collega’s en streeft continu naar excellente klantgerichtheid.

Taken in het kort

Proactief bedienen van klanten, voorraad beheren, contact met leveranciers, afhandeling tickets, offertes en reclamaties, inplannen van opdrachten en projecten.

Reageren

Geïnteresseerd? Wij ontvangen dan graag jouw cv en sollicitatiebrief. Dit kan tot en met 12 januari 2020 via deze link. Wij berichten je uiterlijk binnen drie werkdagen of we je uitnodigen voor een kennismaking.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten