Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
23-07-2020

Wij zijn op zoek naar een Front Office collega

Naschrift: deze vacature is gesloten, maar een open sollicitatie is altijd welkom!

“Wij stimuleren elkaar in het zien en pakken van kansen. Onze houding is eerlijk en open, we menen wat we zeggen. Eén is geen, we geloven in de kracht van het samenwerken. Complexe vraagstukken leggen we graag eenvoudig uit, zo geven we handen en voeten aan de vraag van onze klanten.”

Bij Aster dagen wij onze klanten uit zich constant te verbeteren. Met een doordachte inzet van ICT oplossingen optimaliseren wij de processen van organisaties door heel Nederland. Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

Front Office Collega

40 uur

Ben jij communicatief vaardig? Heb je 5 jaar of meer werkervaring in een vergelijkbare functie waarbij klantcontact en accuraat werken jou niet vreemd zijn? Kun jij met doorvragen doordringen tot de kern van een probleem? Krijg je energie van veel ballen in de lucht houden? Als je dan ook nog eens een gezonde dosis empathie bezit en zelfstandig kan werken, dan zijn wij op zoek naar jou. Maar eigenlijk vinden we het net zo belangrijk dat jij op zoek bent naar óns.

Jouw rol
Je bedient onze klanten met als doel ze meer dan tevreden te stellen. Jij bent dé spin in het web voor klanten, collega’s en onze leveranciers. Je zorgt dat ons operationele proces een vliegende start krijgt door klanten te begrijpen en hun verwachting te begeleiden. Je zoekt altijd naar een oplossing die voor alle partijen acceptabel is en denkt in win-win. Je bent creatief en zit boordevol initiatief! Je maakt van klanten fans en werkt nauw samen met alle andere collega’s. Ook neem je verantwoording voor onze logistiek en coördineer je de facilitaire zaken. Je bruist van passie.

Heb jij interesse?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Naschrift: deze vacature is gesloten, maar een open sollicitatie is altijd welkom!

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten