Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
23-11-2009

Windows 7

 

Windows 7 is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft voor computers en laptops. Deze versie van Windows heeft vele voordelen ten opzichte van de voorgaande versies. Windows 7 wordt overal zeer positief ontvangen en heeft hoge verwachtingen.

Windows 7 heeft weer een geheel nieuwe interface die fris oogt en duidelijk werkt. De veranderingen zijn niet alleen die  van de eerste indruk, maar bieden vooral inhoudelijk veel vooruitgangen. Met de nieuwe versie heeft  u onder andere sneller toegang tot uw bestanden en een betere databescherming. Wanneer u veel thuis werkt of op verschillende locaties, is het heel gemakkelijk om met uw laptop naadloos toegang te krijgen tot het netwerk. Windows 7 is eenvoudig te installeren en voor iedereen een geschikt programma in gebruik.

Indien u na 1 juli van dit jaar een computer met een andere Windows versie heeft aangeschaft, kunt u voordelig of zelfs kosteloos uw oude versie upgraden naar een nieuwe Windows 7 licentie.

Veel voordelen dus voor u en gegarandeerd beter gebruik van uw computer.

Heeft u interesse of vragen? Vul dan hier uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen. U kunt uiteraard ook rechtstreeks contact met ons opnemen via ons algemene nummer 0172 722 333 of per mail naar info@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten