Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
31-10-2012

Windows 8 geïntroduceerd

Vrijdag 26 oktober heeft Microsoft officieel haar nieuwe besturingssysteem Windows 8 geïntroduceerd. Intuïtief werken, design en de samenwerking tussen verschillende apparaten staan centraal. De eerste ervaringen van Aster zijn erg positief.

Nieuw tijdperk van integratie
Met Windows 8 luidt Microsoft een nieuw tijdperk van integratie in. Binnen één ‘ecosysteem’ werken pc’s, tablets en smartphones volledig samen. Dit wordt ondersteund met de introductie van Windows Phone 8 (maandag 29 oktober) en Windows RT.
In de praktijk betekent dit dat u op verschillende apparaten over dezelfde programma’s, applicaties en bestanden beschikt. Zoals informatie op een fileserver, MS Office, Exchange en Outlook. Daarnaast is social media verder geïntegreerd in de systemen.
Intuïtief werken
Windows 8 is ontworpen om te bedienen op intuïtie. Het brengt touchscreen en werken met toetsenboard en muis samen. Dit maakt het mogelijk om op verschillende apparaten in dezelfde omgeving te werken. De komende tijd kunnen we op basis hiervan een nieuwe generatie pc’s, tablets en smartphones verwachten.
Eenvoudige upgrade
De upgrade van Windows 7 naar Windows 8 is eenvoudig. Het besturingssysteem is snel en compatible met applicaties die op Windows 7 draaien. Aster heeft inmiddels op al haar werkplekken een upgrade naar Windows 8 uitgevoerd. Richard Vermeer: “Natuurlijk willen wij nieuwe producten testen voordat we ze aanbieden. De upgrade naar Windows 8 is uitstekend verlopen en de besturing is inderdaad erg intuïtief. Met alle vertrouwen gaan wij dit nieuwe product aanbieden. De upgradeprijs vanaf slechts € 30,- per licentie maakt de overstap bovendien erg aantrekkelijk.”

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten