Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
25-08-2021

Wouter van der Hoorn nieuwe supportmedewerker Aster

Als tiener omzeilde hij graag de beperkingen die de IT-afdeling aan de scholieren oplegde. Nu past Wouter van der Hoorn die kennis toe als supportmedewerker bij Aster.

“Techniek is altijd mijn ding geweest. Vroeger haalde ik computers uit elkaar, om te zien hoe het werkte. Beetje knutselen en knoeien. Computers weer in elkaar zetten, was een heel ander verhaal, haha. Op de middelbare school zocht ik de grenzen op. Als iets niet mocht van IT, dan deden wij ons best om het tóch voor elkaar te krijgen. Beetje uitdagen, maar ook uit interesse. Techniek is mooi, en als je goed kijkt, zie je het overal. Ook in de simpelste alledaagse voorwerpen.”

Blij gevoel

“Eerst werkte ik in de licht- en geluidsector, nu heb ik de overstap gemaakt naar IT. Bij Aster los ik problemen op van gebruikers. Ik zoek naar werkbare oplossingen en zet me ervoor in om mensen met een blij gevoel achter te laten. Die sociale kant van het werk spreekt me aan. Ik ben een sociaal persoon, maak altijd wel een praatje. Privé ook. Het ene moment ga ik gezellig gamen met vrienden, het andere moment maak ik een strandwandeling met mijn vriendin.”

Sterren kijken

“Verder verdiep ik me in de ruimte. Ik rijd weleens naar de andere kant van het land, waar het donker is, om sterren te kijken. Zo heb ik talloze hobby’s. Het enige dat ik mis, is het schaatstalent van mijn familie. Mijn opa won de Elfstedentocht en ook mijn vader is goed op ijs. Ik mag dan twee rechterhanden hebben in de techniek, op het ijs heb ik twee linkerbenen.”

Lees ook:

Trainees Marcel en Sebastiaan stellen zich voor

Marcel Abu Samra en Sebastiaan Kolkman zijn onze nieuwe trainees. Marcel werkt als software developer, Sebastiaan als system engineer. Van…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten