Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333
14-08-2015

Zoek jij een technische uitdaging in een ondernemend team?

Aster is een jong bedrijf, dat automatisering levert voor uiteenlopende klanten. Wij denken vanuit de gebruiker. Automatisering moet de klant helpen en Aster wil de klant ontzorgen. Een betrouwbare ict-omgeving bouw en onderhoud je samen! Als team en met de klant. De branche staat nooit stil, ons bedrijf groeit en wij zoeken iemand die graag met ons meegroeit. Bij Aster werk je samen in een enthousiast team, met alle ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Ben jij, net als de ICT-wereld, altijd in beweging en wil je je blijven ontwikkelen? Kun je zelfstandig en in teamverband complexe en minder complexe ict-vraagstukken oplossen? En daarbij je collega’s ondersteunen en de leiding nemen als de situatie daar om vraagt? Dan biedt Aster een interessante en leuke functie met trainingsprogramma.

3e lijns – Support- & beheer professional (m/v) 40 uur per week

De functie
Je begint als 3e lijns Support- & beheer professional en bent het aanspreekpunt voor 1e en 2e lijns collega’s. Je hebt als doel het interne supportniveau steeds verder te optimaliseren en signaleert waar structurele problemen weggenomen kunnen worden. Ook ben je actief bij beheerwerkzaamheden en vul je projecten in voor verdere optimalisatie van onze technische processen. Je combineert je eigen kennis, met die van collega’s en neemt initiatief. Hierbij werk je secuur, gestructureerd en ben je adviserend.

Heb jij?
MBO4/HBO werk- en denkniveau. Meer dan 5 jaar vergelijkbaar werk gedaan en ben je bij voorkeur Microsoft MCITP en/of Cisco CCNA gecertificeerd? En beschik je daarnaast over 2 of meer van de volgende certificaten:

  • Microsoft System Center (SCOM en SCCM)
  • RES Workspace Manager
  • VMware vSphere / Microsoft Hyper-V
  • Windows 7 / 8, 2003 / 2008 en 2012
  • Office 365 / Exchange

Wat bieden wij?
Je begint binnen ons bedrijf en team intern met een trainingsprogramma, om snel je plek binnen Aster te vinden. Op deze dynamische werkplek leer je je collega’s kennen en heb je contact met onze klanten. Ook doe je veel kennis op van onze procedures. Samen met de mensen uit het team en een jobcoach krijg je de ruimte om te groeien binnen het bedrijf. Samen werken we aan je kennis met o.a. certificeringen.

Reageren?
Wil jij bij ons je kennis verbreden en de kans pakken om persoonlijk te groeien? Hou je van afwisseling en voer je met plezier verschillende taken uit? Stuur ons dan je CV en motivatie waarin je vertelt waarom juist jij in het Aster team past. Doe dit per mail via werving@asterict.nl. Graag willen we ook van je weten over welke certificaten je nog meer beschikt.

Voor vragen en meer informatie over de functie van 3e lijns – Support- & beheer professional – neem je contact op met Richard Vermeer op nummer 0172-722333.

cloud-central

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten