Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Security

Of het nu gaat om klantbestanden, persoonsgegevens van medewerkers of cruciale bedrijfsapplicaties: jouw organisatie beheert meer data dan ooit tevoren. Met zowel technische als fysieke maatregelen beschermen wij gevoelige informatie tegen aanvallen van buitenaf.

Onze technici monitoren proactief en 24 uur per dag jouw netwerk en systemen. Wij timmeren de gaten in de security dicht en fungeren als jouw poortwachter. Aanvallen van buitenaf worden direct gedetecteerd en via firewalls blokkeren wij verdachte IP-adressen.

Pen- en phishing-tests

Daarnaast bieden wij trainingen en testen aan die de veiligheid van jouw organisatie vergroten en de bewustwording onder medewerkers verhogen. Met phishing-tests brengen we gedetailleerd in kaart hoe medewerkers van jouw organisatie omgaan met phishing-mails.

Ook kun je gebruikmaken van penetration testing (pentests). Hierbij laten wij gecontroleerd (onschadelijke) aanvallen uitvoeren om de zwakke plekken in jouw systemen bloot te leggen. De bevindingen worden samengevat in een rapport.

Back-ups

Als organisatie ben je afhankelijk van de beschikbaarheid van bestanden. Daarom maken wij elke dag een back-up van de omgeving met een retentie van dertig dagen. Dus nooit meer zorgen over dataverlies. In geval van nood of rampspoed zijn wij in staat de volledige IT-omgeving weer op te starten vanaf een andere locatie. Zo garanderen wij de veiligheid en bereikbaarheid van jouw data, en daarmee ook de bedrijfscontinuïteit.

ISO 27001

Aster beschikt over ISO 27001-certificering (information security management systems). Dit is een onafhankelijk en wereldwijd erkend bewijs voor een veilige omgang met data.

Aster biedt:

  • Managed firewall
  • Online back-up
  • Pen testing
  • Phishing testing
  • Anti-virus
  • Malware preventie
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten