Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Security

Of het nu gaat om klantbestanden, persoonsgegevens van medewerkers of cruciale bedrijfsapplicaties: u heeft meer data tot uw beschikking dan ooit tevoren. Met zowel technische als fysieke maatregelen beschermen wij gevoelige informatie tegen aanvallen van buitenaf.

Onze technici monitoren proactief en 24 uur per dag uw netwerk en systemen. Wij timmeren de gaten in de security dicht en fungeren als uw poortwachter. Aanvallen van buitenaf worden direct gedetecteerd en via firewalls blokkeren wij verdachte IP-adressen.

Pen- en phishing-tests

Daarnaast bieden wij trainingen en testen aan die de veiligheid van uw organisatie vergroten en de bewustwording onder medewerkers verhogen. Met phishing-tests brengen we gedetailleerd in kaart hoe medewerkers van uw organisatie omgaan met phishing-mails.

Ook kunt u gebruikmaken van penetration testing (pentests). Hierbij laten wij gecontroleerd (onschadelijke) aanvallen uitvoeren om de zwakke plekken in uw systemen bloot te leggen. De bevindingen worden samengevat in een rapport.

Back-ups

Als organisatie bent u afhankelijk van de beschikbaarheid van uw bestanden. Daarom maken wij elke dag een back-up van uw omgeving met een retentie van dertig dagen. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over dataverlies. In geval van nood of rampspoed zijn wij in staat uw volledige IT-omgeving weer op te starten vanaf een andere locatie. Zo garanderen wij de veiligheid en bereikbaarheid van uw data, en daarmee ook uw bedrijfscontinuïteit.

ISO 27001

Aster beschikt over ISO 27001-certificering (information security management systems). Dit is een onafhankelijk en wereldwijd erkend bewijs voor een veilige omgang met data.

Aster biedt:

  • Managed firewall
  • Online back-up
  • Pen testing
  • Phishing testing
  • Anti-virus
  • Malware preventie

Meer weten over dit onderwerp?

Vul uw gegevens in dan nemen we contact met u op:
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten