Aster Menu

Met Power BI naar intelligenter ondernemen

15-11-2018

Elk bedrijf van enige omvang heeft duizenden soorten cijfers: over omzet, klanten, orders, leveringstijden, energiekosten, cashflow, crediteuren, betaaltermijnen, groeicijfers en veel meer. En alle weer met talloze subcategorieën. We kunnen er makkelijk in verdrinken.

Toch blijven cijfers maar cijfers. Statisch, zwart op wit. Ze vertellen de feiten, maar geen verhaal. Ze geven inzicht, maar niet altijd overzicht. De oplossing Power BI van Microsoft stelt u in staat om alle soorten cijfers en gegevens te visualiseren. Hiermee heeft u alle relevante informatie van uw organisatie op één scherm, zodat u sneller inzicht krijgt en betere beslissingen kunt nemen.

Gekleurde grafiekjes

Zo hebben wij bij Aster ons ticketsysteem Maki gekoppeld aan Power BI. Sindsdien heeft onze organisatie beter zicht op onder meer de status van tickets, de aantallen tickets, vergelijkingen, incidenten, SLA-vragen en informatieverzoeken.

Als u werkt met Microsoft Office 365, kunnen wij Power BI daarin integreren. U geeft aan welke informatie u gevisualiseerd wilt zien, en met één druk op de knop tovert u de gewenste rapportages tevoorschijn. Alles mooi weergegeven in gekleurde tabelletjes en grafiekjes.

Productiviteit

Met Power BI verkrijgt u een ongeëvenaard inzicht in het reilen en zeilen van uw organisatie. “Visualizing information can give us a very quick solution to problems”, zei de Britse datajournalist David McCandless tijdens zijn goed bekeken Ted-talk. Visualisatie maakt cijfers begrijpelijk en schept focus. Opeens ziet u de patronen en verbindingen die ertoe doen. De rapportages zijn realtime, eenvoudig toegankelijk en makkelijk te delen met collega’s.

Voor ondernemers is Power BI daarom een grote stap vooruit: meer context, inzicht en kennis. En dat slechts een fractie van de kosten van grote spelers op de markt. Via Aster heeft u Power BI vanaf € 8,40 per gebruiker per maand.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten