Aster Menu
Support Management

Support Management

Een cruciale pijler van elk succesvol bedrijf is betrouwbare en effectieve ICT-ondersteuning. Aster's Support Management is ontworpen om snel en doeltreffend te reageren op elke zorg die je hebt over de ICT-omgeving die wij voor je beheren. Voor elke vraag en incident staat ons deskundige team voor je klaar om je te ondersteunen.

Support Management

Wat is Support Management?

Support Management is een service die deel uitmaakt van elk beheercontract. Het stelt ons in staat om een optimale samenwerking te creëren tussen jouw organisatie en ons als jouw ICT-serviceprovider. Ons doel is om je te helpen het meeste uit je ICT-omgeving te halen door ervoor te zorgen dat elke vraag of elk incident snel en effectief wordt behandeld.

Wat zijn de voordelen van Support Management?

  • Flexibiliteit: Onze ondersteuning varieert in intensiteit en omvang, afhankelijk van het support level dat je kiest. Dit betekent dat we een oplossing kunnen bieden die perfect past bij de unieke behoeften van jouw bedrijf.
  • Deskundigheid: Ons supportteam is deskundig op alle gebieden van ICT, wat betekent dat we je kunnen helpen met een breed scala aan vragen en incidenten.
  • Toegankelijkheid: Je kunt op elk moment contact opnemen met ons ondersteuningsteam via ons online portaal, waar je tickets kunt registreren en volgen. Dit betekent dat je altijd weet wat de status van je verzoek is.

Wat zit er in Aster's Support Management?

Afhankelijk van het door jou gekozen support level, kan onze ondersteuning variëren van basisvragen tot uitgebreide ondersteuning. Wat je ook nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat wij er zijn om je te helpen.

Je kunt tijdens werkdagen contact opnemen met onze Front Office van 7.30u tot 17.30u, die tickets classificeert en naar de juiste behandelgroep stuurt. Ons service window is ook uitgebreid tot 24×7 voor klanten die extra ondersteuning nodig hebben. Bovendien hebben we respons- en oplostijden opgesteld om ervoor te zorgen dat je vragen en incidenten zo snel mogelijk worden behandeld.

Bij Aster zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit ICT-ondersteuning, zodat je je kunt concentreren op wat je het beste doet – je bedrijf leiden. Met ons Support Management kun je met vertrouwen navigeren in je ICT-omgeving, wetende dat je de back-up hebt die je nodig hebt.

Ik wil meer weten over Support Management

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten