Aster Menu
Academy

Welkom bij Aster Academy, dé plek voor professionele ontwikkeling. Naast het leveren van IT diensten, is het onze missie om bij te dragen aan de continue groei van kennis en vaardigheden binnen organisaties. De Academy bestaat uit fysieke trainingen in onze collegezaal en een online community waarbij wekelijks gratis Microsoft 365 instructievideo’s worden gedeeld.

Security Awareness Training

Trainingen

In onze professionele collegezaal in Alphen aan den Rijn geven wij diverse trainingen over onderwerpen als Microsoft 365, security en meer. Onze trainers bestaan uit specialisten van Aster en externe experts.

Excel Cursussen

Instructievideo’s

Met onze instructievideo’s ontdek je in drie minuten per week alle ins- en outs van Microsoft 365. In de video's geven we je praktische tips om efficiënter te werk te gaan. Schrijf je gratis in en word lid van onze community!

Webinars

Onze webinars zijn ontworpen om je diepgaande inzichten en praktische kennis te bieden over een breed scala aan onderwerpen binnen IT, security, kunstmatige intelligentie (AI), en meer.

Compleet Uitgeruste Collegezaal

Security Awareness training

Onze collegezaal biedt een professionele en comfortabele leeromgeving, ontworpen om interactiviteit en diepgaande discussies te stimuleren.

  • High-tech apparatuur
  • Comfortabele zitplaatsen
  • Interactief leren
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten