Aster Menu
voip telefonie

VoIP Telefonie

In het moderne bedrijfsleven is optimale bereikbaarheid van essentieel belang. Of het nu gaat om klanten, collega's of partners, een efficiënte zakelijke telefonie is de sleutel. VoIP telefonie biedt hier dé oplossing voor.

voip

Wat is VoIP Telefonie?

VoIP, oftewel Voice over Internet Protocol, is de technologie die het mogelijk maakt om via het internet te bellen in plaats van via de traditionele telefoonlijnen. Termen zoals hosted telefonie, hosted voice en VoIP centrale verwijzen allemaal naar deze innovatieve zakelijke telefonie oplossing. Hiermee staat je telefooncentrale in een datacentrum en niet in je eigen bedrijf. We noemen dit ook wel telefonie uit de cloud.

De Voordelen van VoIP Zakelijke Telefonie

Met VoIP telefonie wordt zakelijke communicatie niet alleen efficiënter en flexibeler, maar vaak ook kostenefficiënt. Alle apparaten worden geïntegreerd in de cloud-gebaseerde telefooncentrale, waardoor een fysieke centrale overbodig wordt. Deze cloud-gebaseerde dienst is bovendien volledig schaalbaar en past zich moeiteloos aan aan veranderingen binnen je onderneming. Zo kun je snel en flexibel reageren op nieuwe situaties.

Aster's VoIP Telefonie Pakket

Met onze VoIP dienst krijg je toegang tot een volledig pakket aan communicatiediensten uit de cloud. Hieronder vallen onder andere de volgende componenten:

Webex

Webex is een applicatie voor het beheren van je telefooncentrale vanaf een computer. Met Webex basis kun je bellen en gebeld worden. De applicatie werkt nauw samen met onze VoIP oplossing.

VAMO (Vast-Mobiel Integratie)

VAMO zorgt ervoor dat je zakelijke mobiele toestel onderdeel wordt van de VoIP-centrale in de cloud. Dit biedt verschillende voordelen zoals het automatisch afhandelen van elk gesprek via de telefooncentrale, bereikbaar zijn op één telefoonnummer, en eenvoudig instellingen bedienen via de Hipper+ app op je mobiel.

Waarom Kiezen Voor Aster’s VoIP Oplossingen?

  • Optimale beschikbaarheid van je telefooncentrale: Met VoIP van Aster wordt de beschikbaarheid van je telefooncentrale gemaximaliseerd. Door de cloudgebaseerde opzet zijn onderbrekingen minimaal, waardoor je altijd kunt rekenen op een betrouwbare service.
  • Altijd bereikbaar: Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, met VoIP ben je altijd bereikbaar op het device van jouw keuze. Dit verhoogt je bereikbaarheid en flexibiliteit, zowel voor klanten als collega’s.
  • Integratie tussen vast en mobiel: Met VAMO (Vast-Mobiel Integratie) wordt je zakelijke mobiele toestel onderdeel van je VoIP-centrale. Hierdoor ben je zowel vast als mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en kun je via één vast nummer uitbellen.
  • Flexibele kostenstructuur: Je betaalt alleen voor de functies die je daadwerkelijk gebruikt. Dit maakt de dienst uiterst schaalbaar en flexibel, en je kunt deze op elk moment naar eigen wens inrichten en veranderen.

Onze Aanpak in Zakelijke Telefonie

Onze aanpak begint met een evaluatie van jouw behoeften tijdens een consult. We nemen de tijd om jouw huidige situatie, behoeften en doelen te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt VoIP telefonie plan kunnen ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw organisatie.

Onze implementatie verloopt soepel, met minimale verstoring. En, we trainen je team om het maximale uit je nieuwe zakelijke telefonie oplossing te halen. We blijven je ondersteunen zelfs nadat alles is opgezet, door voortdurend onderhoud en ondersteuning te bieden.

Bij Aster zijn we toegewijd aan het leveren van de beste service en ervaring aan onze klanten, vanaf de eerste consultatie tot lang nadat de implementatie is voltooid.

Ik wil meer weten over VoIP Telefonie

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten