Aster Menu

Wij stellen ons graag even voor!

Aster is een IT-bedrijf in Alphen aan den Rijn met 17 jaar ervaring en meer dan 25 deskundige medewerkers. Graag dagen wij jou uit om constant te verbeteren door samen te zoeken naar passende oplossingen. Door middel van betere IT-ondersteuning kunnen wij jouw bedrijf helpen met het optimaliseren van de bedrijfsvoering, wat ervoor zorgt dat jouw medewerkers nóg efficiënter kunnen werken!

Hoe doen wij dit?

IT beheer                      
24/7 monitoring van jouw systemen waardoor alles optimaal werkt en is beschermd.

 

Aster Academy
Met trainingen, webinars en video’s kan jij het meeste halen uit jouw applicaties.

 

De beste producten
Wij zorgen voor de nieuwste software die past bij jouw organisatie

 

Bedrijfsvideo

Onderstaande video geeft jou in een paar minuten een duidelijk beeld van Aster.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Marketingcookies toestaan

Dit vinden wij belangrijk

Wij willen mensen en organisaties uitdagen constant te verbeteren. Dit doen wij door samen passende oplossingen te vinden en kennis te delen. Hierbij is communicatie onwijs belangrijk en daarom kiezen wij voor de klantgerichte strategie. Een samenwerking werkt namelijk pas echt wanneer er vertrouwen is in elkaar en samen doelen gesteld worden. Wij streven dan ook altijd naar een dieper inzicht bij de klant.

Zo gaan wij aan de slag

Wij willen jouw organisatie begrijpen. Daarom voeren wij voordat wij aan een samenwerking beginnen een Powerscan uit. Dit is een complete inventarisatie van de IT-omgeving: samen kijken wij naar de sterke en zwakke punten binnen jouw bedrijf voor een duidelijk inzicht in de digitale werkomgeving.

Na een uitgebreide inventarisatie maken wij een rapportage met alle bevindingen en aanbevelingen. Deze rapportage bespreken wij uitgebreid met de klant aan tafel. Komen wij tot overeenstemming met elkaar, dan kunnen we aan de slag!

Academy

Naast de Powerscan, het opzetten en vervolgens het 24/7 beheren van de IT-systemen, willen wij dat onze klanten goed te werk kunnen gaan. De technologische mogelijkheden zijn onwijs groot en een groot deel hiervan blijft vaak onbenut. Daarom geven wij de mogelijkheid om trainingen te volgen in onze professionele trainingsruimte, bij jou op locatie of online met onze Microsoft 365 instructievideo’s, zodat nieuwe programma’s optimaal benut kunnen worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat wij doen? Schrijf je via onderstaande formulier in en ontvang maandelijks onze nieuwsbrief.

ISO 27001 gecertificeerd

Aster is ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat de veiligheid van jouw data bij ons aantoonbaar gewaarborgd is.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten