Aster Menu
werkplekbeheer

Werkplekbeheer

In een wereld waar we vanaf elke plek werken, is veilig en effectief werkplekbeheer essentieel. Niemand wil problemen tegenkomen; en mochten er toch storingen optreden, dan maakt snel handelen hét verschil. Bij Aster begrijpen we dat. Met onze specialistische kennis garanderen we niet alleen een vlekkeloos werkplekbeheer, maar zorgen we er ook voor dat je onbezorgd kunt werken, waar je ook bent.

Wat is Werkplekbeheer?

Werkplekbeheer is een essentiële service die zich richt op het opzetten, beheren, monitoren en onderhouden van de werkplekken binnen je organisatie, ongeacht of deze werkplekken statisch (werkstations, servers) of mobiel (laptops, tablets) zijn. Veiligheid en het voorkomen van storingen is hierbij het grootste belang.

Waarom is Werkplekbeheer Belangrijk?

Werkplekbeheer is belangrijk omdat het helpt om de productiviteit hoog te houden en bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen. Een goed beheerde werkplek betekent dat werknemers toegang hebben tot betrouwbare en efficiënte technologie, wat hen helpt om hun werk beter te doen. Ook speelt werkplekbeheer een rol in het beschermen van de organisatie tegen beveiligingsrisico’s, door ervoor te zorgen dat alle apparaten en systemen veilig zijn en up-to-date blijven. Tot slot helpt het om downtime te voorkomen, door proactief mogelijke technische problemen op te sporen en op te lossen.

Wat je krijgt met Aster's Werkplekbeheer:

  • Regulier onderhoud: Door continue monitoring en onderhoud voorkomen we storingen en houden we je IT-werkplekken op het gewenste prestatieniveau.
  • Configuratiebeheer: Wij voeren wijzigingen uit om de IT-werkplekken naadloos aan te passen aan jouw zakelijke behoeften.
  • Incidentbeheer: Wij lossen eventuele problemen snel en efficiënt op, zodat veiligheid, beschikbaarheid en bereikbaarheid van je IT-werkplekken gewaarborgd blijven.

Voordelen van Werkplekbeheer Uitbesteden aan Aster:

  • Verhoogde productiviteit: Efficiëntere technologische omgevingen leiden tot snellere en betere werkprestaties.
  • Efficiënte processen: Door automatisering en harmonisering van software en hardware worden processen verbeterd.
  • Verbeterde beveiliging: Onze service helpt bij het versterken van de beveiliging door regelmatige back-ups en beveiligingssoftware te implementeren.
  • Kostenbesparing: Efficiënt gebruik van hulpmiddelen, voorkomen van downtime en beveiligingsverbeteringen leiden tot kostenbesparingen.

Onze Aanpak

Een goed werkplekbeheer kan alleen optimaal tot stand gebracht worden wanneer wij jouw bedrijf van binnenuit kennen. Voordat een samenwerking van start gaat, voeren onze experts een volledige inventarisatie van jouw werkomgeving uit. Op basis van de rapportage die hieruit komt, kunnen we verder bouwen aan de juiste werkplekbeheer.

Waar nodig wordt alle hardware en software die het best passen bij de organisatie in huis gehaald om de werkplekken klaar te stomen. Daarna nemen we alle werkplekbeheer taken op ons, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ik wil meer weten over Werkplekbeheer

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten