Aster Menu
Digitaal ondertekenen

Digitaal Ondertekenen

Het proces om documenten uit te printen, handmatig te ondertekenen en vervolgens weer in te scannen kan tijdrovend en inefficiënt zijn. Dat is waarom we bij Aster een oplossing bieden die niet alleen efficiënt maar ook uiterst veilig en duurzaam is: Digitaal ondertekenen in samenwerking met Stiply.

Digitaal Ondertekenen

Hoe Werkt Digitaal Ondertekenen Met Stiply?

Bij digitaal ondertekenen met Stiply staat gebruiksgemak centraal, zonder in te leveren op veiligheid en efficiëntie. Stiply is een veelzijdige online tool die naadloos integreert met je huidige systemen. Hiermee kun je een breed scala aan documenten, zoals arbeidscontracten, offertes, en huurovereenkomsten, digitaal laten ondertekenen.

Nadat een handtekening digitaal is gezet, ontvangt de verzender van het document onmiddellijk een melding. Dit elimineert de noodzaak om documenten te printen, per post te verzenden of te scannen, wat niet alleen tijd bespaart maar ook een stap is in de richting van duurzamer zakendoen. Stiply gaat zelfs nog een stap verder door automatische herinneringen en archiveringsopties aan te bieden, zodat geen enkel document of contract over het hoofd wordt gezien.

Waarom Kiezen Voor Digitaal Ondertekenen via Aster en Stiply?

  • Snelheid en Gemak: Met een paar muisklikken zet je een digitale handtekening. Eenmaal ondertekend, krijgt de verzender direct een melding.
  • Veiligheid: Onze dienst voldoet aan alle wettelijke eisen voor digitaal ondertekenen. Bovendien is Stiply een geaccrediteerde Mandaat Service Provider bij de Betaalvereniging Nederland.
  • Automatisering: Automatische herinneringen en archiveringsopties houden je administratie op orde.
  • Duurzaamheid: Verminder je ecologische voetafdruk door het verminderen van papierverbruik.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Met onze oplossing voor digitaal ondertekenen kun je moeiteloos documenten naar meerdere partijen tegelijk sturen, ideaal voor als je snel goedkeuring nodig hebt van verschillende afdelingen of partners. Daarnaast kun je het systeem aanpassen aan de huisstijl van jouw organisatie, zodat je een consistent en professioneel imago behoudt. Een geïntegreerd dashboard geeft je een helder en actueel overzicht van de status van alle uitstaande en voltooide documenten, zodat je altijd op de hoogte bent en indien nodig kunt bijsturen.

Probeer Stiply Digitaal Ondertekenen Gratis

Klik op onderstaande button voor je gratis account en ontdek het gemak, de veiligheid en de duurzaamheid van digitaal ondertekenen met Aster en Stiply!

Klik voor een gratis account

Ik wil meer weten over Digitaal Ondertekenen

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten