Aster Menu

Vast-Mobiel Integratie: efficiënter en voordeliger bellen

10-08-2017

“Bedankt voor het wachten… Mijn collega is niet op kantoor, vindt u het goed als hij u later terugbelt?” Elke dag verliezen we kostbare tijd aan onnodige telefoonperikelen. Het maken van terugbelafspraken als iemand niet op kantoor is. Het opbellen van iemand die al in gesprek is. Of het afluisteren van voicemails op zowel de vaste als mobiele telefoon. Dat kan efficiënter. En goedkoper.

Door het integreren van uw vaste en mobiele telefonie bent u altijd en overal bereikbaar op één telefoonnummer. Zo hoeven uw relaties niet langer uw mobiele telefoonnummer op te zoeken als u vast niet te bereiken bent. Het belletje komt altijd aan, waar u ook bent.

Dankzij VAMO kunnen die logge, kostbare – en laten we wel zijn: ouderwetse – telefooncentrales eindelijk de deur uit. Wat daarvoor in de plaats komt, is eenvoudig en vereist geen omslachtige app. Nadat vast en mobiel door ons zijn geïntegreerd, werkt het gewoon vanaf de dialer van uw telefoon.

Lokaal nummer

Is uw interne nummer bijvoorbeeld 3501, dan bent u daarop te allen tijde bereikbaar voor zowel externe bellers als voor uw collega’s. Extra handig is dat collega’s ook kunnen zien of u in gesprek bent. Hierdoor worden belangrijke gesprekken niet langer hinderlijk onderbroken door belletjes van collega’s tussendoor. Ook verliezen zij zelf geen tijd meer door te bellen naar een collega die telefonisch al bezet is.

Andere voordelen zijn één voicemail voor zowel vast als mobiel, en uitbellen via een vast, lokaal nummer (ook als u mobiel belt – of geeneens een vaste telefoon hebt). Daarnaast zijn met VAMO tijdschema’s aan te maken. In oudere oplossingen kwamen die schema’s neer op: tussen 9 en 17 uur alle telefoontjes naar vast, buiten kantoortijden naar mobiel. Met VAMO is dit hybride geworden en kunt u zelf bepalen op welke tijdstippen u op welk toestel gebeld wilt worden.

Besparen

Met VAMO wordt bellen efficiënter dan ooit. En voordeliger. Bedrijven met een ‘traditionele’ telefooncentrale betalen een licentie per medewerker voor het vaste toestel en daarnaast nog eens een abonnement voor de mobiele telefoon. Met VAMO bent u van die verschillende facturen af. Met één abonnement op één factuur kan u hiermee al snel 30 procent op de telefoonkosten besparen.

Voor bedrijven die streven naar maximale flexibiliteit en dynamiek is het tijd om een streep te zetten door omslachtige telefoonpraktijken. Maak het simpel. Met VAMO brengt u universele communicatie een grote stap dichterbij.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten