Aster Menu

Aster Powerscan: hoe gezond is uw IT-omgeving?

17-07-2022

Van nature heeft een IT-omgeving de neiging om alle kanten op te groeien: een server hier, een private cloud daar, nieuwe app hier, API-tje daar. En zolang alles draait, kun je er nog best mee uit de voeten ook. Maar efficiëntie, overzicht en veiligheid zijn vaak ver te zoeken.

Bij elke organisatie van enige omvang ondergaat de digitale werkomgeving elk jaar wel een of meerdere aanpassingen. Soms zijn dat grote wijzigingen als een nieuw cms of een volledige cloudmigratie, vaker gaat het om kleinere alteraties met betrekking tot applicaties of dataverbindingen.

Het probleem is dat een IT-omgeving met elke toevoeging een stukje complexer – en dus ook foutgevoeliger – wordt. Als organisatie kun je het overzicht dan snel verliezen.

Powerscan

Daarom bieden wij de Powerscan aan. Een Powerscan van Aster is een complete inventarisatie van uw IT-omgeving. Wij lichten deze van A tot Z door, zodat u inzicht krijgt in de zwakke plekken. Tijdens een Powerscan kijken wij onder meer naar:

  • Configuratie
  • Conditie
  • Kennisniveau
  • Risico’s
  • Actualiteit

Na deze uitgebreide inventarisatie ontvangt u van ons een rapport met praktische aanbevelingen. Op basis daarvan gaan we met u in gesprek: hoe staat uw IT-omgeving ervoor? Welke aspecten zijn goed geregeld en op welke punten loopt u nog risico? We vertellen u ook hoe uw bedrijfsprocessen door middel van automatisering kunnen worden geoptimaliseerd.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten