Aster Menu Helpdesk0172 – 722 333

Over ons

Aster daagt mensen en organisaties uit om constant te verbeteren. Samen met u vinden we gebruiksvriendelijke oplossingen voor een productieve en efficiënte bedrijfsvoering.

Bij Aster zijn we ervan doordrongen dat IT niet draait om techniek, maar om mensen. Daarom zetten we u als gebruiker centraal. We combineren standaard-applicaties waar nodig met maatwerk voor de perfecte aansluiting op uw situatie. Ingewikkelde vraagstukken leggen we eenvoudig uit.

Aster is opgericht in 2005 door Richard Vermeer en Stefan de Vries. In 2017 verhuisde het bedrijf naar een ruim en modern kantoor aan de Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn. Hier bevindt zich ook onze gloednieuwe trainingsruimte die we gebruiken voor uiteenlopende trainingssessies.

Aster heeft datacenters in Alphen aan den Rijn en Amsterdam is ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat de veiligheid van uw data bij ons aantoonbaar gewaarborgd is. Als erkend Microsoft Partner werken wij met de allernieuwste technieken uit de Microsoft-stal.

 

We stellen ons graag aan je voor in onze bedrijfsvideo

Richard aster

Richard Vermeer

Algemeen directeur

richard.vermeer@asterict.nl
Aster ICT Stefan

Stefan de Vries

Technisch directeur

stefan.devries@asterict.nl
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten