Aster Menu

Verbeter je digitale vaardigheden – schrijf je gratis in!

Met onze instructievideo’s ontdek je in drie minuten per week alle ins- en outs van verschillende digitale tools, met de schijnwerpers op Microsoft 365. In de korte video’s ontvang je praktische tips om efficiënter te werk te gaan en heb je toegang tot alle eerder gepubliceerde video’s!

Maak kennis met onze instructievideos

"Heel leerzaam: handige tips en weetjes duidelijk uitgelegd. Ik vind het echt top!"

Meta van der Meer
– Stichting Ondernemersklankbord

"Zeer positief! Vooral door blijven gaan, want online software blijft wijzigen."

Jeroen Ruijs
– Royal Lemkes

"Erg interessant, en de moeite waard om nogmaals te bekijken om alles duidelijk te hebben. Fijn weer Ingrid!"

Wouter Kluck
– ARQ.org

Leer slimmer werken met Microsoft 365 programma’s

Interactieve community toegankelijk voor iedereen

Onze video’s zijn geschikt en toegankelijk voor iedereen die zijn of haar kennis en vaardigheden wil uitbreiden. Of je nu een beginner bent of al bekend met de programma’s, de tips zijn voor iedereen toepasbaar.

Na inschrijving krijg je gratis toegang tot ons nieuwe, gebruiksvriendelijke platform ‘Viva Engage’ van Aster. Hier worden de video’s wekelijks geüpload. Als lid van onze community kun je alle eerder gepubliceerde video’s bekijken, vragen stellen, feedback geven en met elkaar in gesprek.

Hoe word ik lid?

Om lid te worden van onze community, volg je eenvoudig de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de Viva Engage omgeving van Aster hier.
  2. Klik op de button “Join Network”
  3. Ga naar “Discover more groups” in het menu aan de linkerkant.

Je ziet een overzicht van onze communities, waaronder:

Microsoft 365
Deze community is jouw go-to plek voor alle Microsoft 365 geheimen. Sluit je aan, deel je ervaringen en groei samen met anderen die ook enthousiast zijn over deze krachtige tools!

Stel een (hulp)vraag
Heb je een vraag over Microsoft 365 of loop je ergens tegenaan? Stel je vraag in de community! Hier kun je rekenen op de steun van medegebruikers en experts die graag helpen.

LastPass
Een community met een reeks instructievideo’s die je zullen helpen om optimaal gebruik te maken van alle functies die LastPass te bieden heeft.

Join de groepen die je wilt!

De communities die je hebt gejoined, worden aan de linkerkant zichtbaar. Wanneer je daarop klikt, zie je de content van de betreffende community.

We hopen jullie snel te zien op ons nieuwe platform en kijken uit naar de nieuwe inschrijvingen. Voor vragen kun je ons altijd mailen op academy@asterict.nl.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten