Aster Menu

Achter Aster: Marc Ackema 12,5 jaar in dienst!

01-04-2019

Hij was erbij vanaf het eerste uur en is nog steeds een vaste waarde binnen het team van Aster: IT-specialist en back-officemedewerker Marc Ackema. Vandaag, 1 april 2019, is hij precies 12,5 jaar in dienst. Dat is – we moesten het even opzoeken – een ‘koperen’ huwelijk!

“Voor mij als kind gold al: zitten ergens knopjes op, dan moest ik weten hoe het werkt. Mijn vader werkte in de ICT en bracht hij regelmatig computers mee naar huis voor reparaties. Als hij naar bed ging, sloop ik zijn werkruimte binnen om die computers zelf uit elkaar te halen. En ja, dat ging weleens verkeerd – tot brandvlekken in het tapijt aan toe…”

“Richard ken ik van de beroepsopleiding in Rotterdam. Ik was vanaf het begin in 2005 betrokken bij Aster. Eerst als zelfstandige, later kwam ik in dienst. Dat was een mooie tijd. Richard en ik deden alles met z’n tweeën: programmeren, helpdesk, buitendienst. In die 12,5 jaar is Aster natuurlijk gegroeid, maar het doel is nog altijd hetzelfde als in die beginjaren: oog hebben voor de klant.”

“Als back-officemedewerker bewaak ik samen met een collega onder meer het interne operationele proces. Daarnaast houd ik de voortgang van projecten in de gaten en verleen ik technische ondersteuning aan collega’s. Een diverse job dus, elke dag is anders. Ik hoop hier dan ook nog lang te blijven. Wat mij in Aster aanspreekt is de sfeer, de menselijke maat. Er wordt met elkaar meegeleefd. Als er ziekte is, of er privé iets speelt, dan is er een luisterend oor: hoe gaat het met je? Dát is Aster.”

Marc, namens het hele team van Aster bedankt voor 12,5 jaar tomeloze inzet en vrolijke aanwezigheid!

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten