Aster Menu

Een nieuwe feature voor Office 365, Clutter

25-11-2014

 

Clutter is ontworpen om de gebruiker te helpen zich te focussen op de belangrijkste e-mails.

Hoe werkt Clutter?

Clutter leert van uw acties om te zorgen dat minder belangrijke berichten, (die u meestal toch altijd al negeert) als minder belangrijke berichten binnenkomen, en vervolgens automatisch worden verplaatst naar de map “Clutter folder”.

Om te bepalen welke berichten “Clutter” zijn, gebruikt Clutter geavanceerde geautomatiseerde technieken van Office Graph’s.

Clutter wordt gedurende het gebruik steeds slimmer en effectiever. Door continue te leren van uw eerdere acties met gelijkwaardige boodschappen en het beoordelen van zaken als de type inhoud en zelfs hoe u het bericht adresseert.

De Clutter ervaring is gepersonaliseerd aan elk individu, en weerspiegelt het e-mail gebruik dat zich aanpast aan uw acties en voorkeuren, zonder dat u iets hoeft te doen. De Clutter informatie wordt niet gedeeld met iemand anders, u blijft in controle over alle e-mail berichten. Tevens kondigt Clutter altijd zijn activiteiten aan.

 

Bekijk het filmpje over Clutter voor Office 2013 om te zien hoe Clutter werkt.


Aan de slag met Clutter

Clutter is eind november beschikbaar voor alle gebruikers van Office 365, via Outlook Web App (OWA) menu opties kunt u Clutter te allen tijde aan of uit zetten.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten