Aster Menu

Een succesvol 2014

31-12-2014

Dat was het dan alweer, 2014 loopt op zijn eind. Met veel gedrevenheid hebben wij in 2014 voor u klaar gestaan.

Wellicht heeft u het al opgemerkt, doordat u een van de nieuwe medewerkers aan de telefoon had, maar dit jaar zijn er maar liefst 6 collega’s bijgekomen. Er zijn er 4 aangenomen voor extra capaciteit en 2 ter vervanging van collega’s die een andere uitdaging aan zijn gegaan.

 

Wij danken u als klant voor u vertrouwen en loyaliteit. Het was mede dankzij u een mooi jaar met veel mooie opdrachten en uitdagende projecten.

Klanttevredenheid

Dienstverlening is voor ons heel belangrijk. Wij hebben gevraagd hoe u onze service ervaart en de feedback (n.a.v. hiervan) die u gegeven heeft gaan wij in 2015 verder oppakken. Ondanks dat wij gemiddeld een mooie 7 als rapportcijfer kregen, is ons streven uiteraard om tot een 10 te komen. Wij danken u dan ook voor uw input en hopen oprecht dat u ons hiervan blijft voorzien! Wij blijven streven naar een nog betere dienstverlening. Onze slogan is niet voor niets, Oog voor de gebruiker.

Professionaliseren en innovatie

In 2015 zullen wij ons verder professionaliseren en daarmee onderscheiden. Ons product assortiment zal worden uitgebreid met o.a. (technische) trainingen, innovatieve oplossingen en producten. De IT is zich de afgelopen jaren verder gaan verplaatsen naar de Cloud en naar verwachting zal deze trend zich voortzetten.. Ons eigen datacenter zal in het eerste kwartaal van 2015 volledig worden gemoderniseerd en fors worden uitgebreid. Hiermee kunnen wij u innovatievere (Cloud) oplossingen bieden en sneller op markttrends en specifieke behoeftes inspelen.

Nieuwe website

Begin van dit jaar is onze nieuwe website online gegaan. Op de website staat o.a. onze menukaart en interessante artikelen over diverse ICT onderwerpen. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg ons via LinkedIn, Twitter en/of Facebook. 

Wij bedanken u voor de samenwerking en het vertrouwen dat u in ons had het afgelopen jaar, maar ook in de afgelopen (bijna) 10 jaar! Want volgend jaar bestaat Aster 10 jaar!! En een aantal van u mogen wij al vanaf het begin tot onze klantenkring rekenen. Wij zullen dit in ieder geval niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan.

Wij wensen u, uw collega’s en dierbaren een fijn Oud en Nieuw en een prachtig en succesvol 2015!  

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten