Aster Menu

Achter Aster: Eefje, bezige bij

26-11-2017

Als Eefje van der Zwet iets is, dan is ze vasthoudend. De klanten van Aster profiteren, want als front-officemedewerker coördineert Eefje hun vragen en problemen, van binnenkomst tot oplossing.

Het was nogal een overstap: van juf op een peuterspeelzaal naar front-officemedewerker in de ICT. Maar Eefje leert graag nieuwe dingen (en vindt het ook leuk om weer eens met mannen samen te werken), dus voelt ze zich bij Aster helemaal op haar plek. Eefje staat klanten telefonisch te woord en zorgt ervoor dat de hulpvraag goed wordt afgehandeld. Het geeft haar voldoening om de klant tevreden te houden, en nazorg – na afloop even bellen of alles weer op rolletjes loopt – is daar een belangrijk onderdeel van. Ook als Eefje niet werkt, is ze graag bezig. Met haar drie zoons of met vriendinnen: shoppen, uiteten of lekker fitnessen in de sportschool. Eefje woont in Woubrugge.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten