Aster Menu

Achter Aster: Ingrid, GPS-schatzoeker

12-07-2017

Ingrid de Bont

Ingrid de Bont, medewerker Front Office, zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Ze legt binnenkomende vragen neer bij de juiste collega, controleert de voortgang en houdt klanten op de hoogte.

Ingrid behoort tot de oudgedienden van Aster. Was ze voorheen specialist op het gebied van cloudtelefonie, tegenwoordig is Ingrid minder technisch bezig. Haar grote drijfveer is klanten oprechte aandacht te geven. Persoonlijk contact heeft ze dan ook hoog staan – liever een belletje dan een mailtje. Of een ontmoeting, nog beter. Dat maakt ook dat Ingrid zich helemaal thuis voelt bij Aster. Sinds haar komst mag het team dan zijn gegroeid, de informele sfeer en de hechte onderlinge band vindt Ingrid nog altijd bijzonder. Buiten werktijd doet de Alphense (samenwonend, twee kinderen) aan skaten, badminton, lezen en geocaching, schatzoeken via GPS.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten