Aster Menu
Excel cursus beginners

Excel Cursus Beginners: De Stap naar Solide Basiskennis!

Ben je op zoek naar een Excel cursus voor beginners die je op een praktische manier introduceert in de wereld van Excel? Of ben je er klaar voor om je basisvaardigheden in Excel naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Aster Academy aan het juiste adres. Met onze op maat gemaakte Excel cursussen voor beginners bieden we je de kans om een sterke basis te leggen en je verder te ontwikkelen in het efficiënt gebruik van dit krachtige programma.

Excel Cursus beginners

Overzicht van Onze Excel Cursussen voor Beginners:

Ontdek de basis van Excel en bouw een stevige fundament met onze twee beginnerniveaus. Of je nu net start of al enige kennis hebt, wij hebben de juiste cursus om je verder te helpen:

Excel cursussen

Excel Basis

Dit niveau is ideaal voor beginners en biedt een inleiding tot de basisfuncties van Excel zoals spreadsheets maken, eenvoudige formules en basisdata-analyse.

Excel cursussen

Excel Verdieping

Deze cursus is ideaal voor wie al enigzins vertrouwd is met Excel en een stap verder wil gaan in het begrijpen van formules, het bouwen van complexe functies en het werken met draaitabellen. Je leert geavanceerd sorteren, filteren en het presenteren van je data met behulp van draaigrafieken.

Waarom Kiezen voor een Excel Cursus voor Beginners bij Aster Academy?

Bij Aster Academy geloven we in het bieden van kwalitatief hoogstaande, flexibele en toegankelijke trainingen. Hier zijn enkele redenen waarom onze Excel cursussen voor beginners de perfecte keuze zijn voor jou:

 • Gecertificeerde Trainers: Onze trainers zijn professionals met jarenlange ervaring, klaar om hun kennis met je te delen.
 • Praktijkgerichte Aanpak: Wij geloven in hands-on training om je de vaardigheden te leren die je direct kunt toepassen in je werk.
 • Flexibele Data: Kies een training die past bij jouw agenda.
 • Professionele Collegezaal: Ervaar een optimale leeromgeving in onze goed uitgeruste collegezaal.
 • Certificaat na Afloop: Toon je nieuwe vaardigheden aan met een officieel certificaat.

Maximaliseer Je Productiviteit met Basisvaardigheden in Excel

Excel is een krachtig hulpmiddel dat, mits goed gebruikt, je productiviteit aanzienlijk kan verhogen. Met onze Excel cursus voor beginners zet je een grote stap in de richting van efficiënter en slimmer werken. Door het begrijpen van de basis, leg je een solide fundament om verder te bouwen aan je Excel-vaardigheden.

Praktijkgericht en Klassikaal Onderwijs

Net als onze andere cursussen, benadrukken we ook bij onze Excel cursus voor beginners het belang van praktijkgericht en klassikaal onderwijs. Je gaat actief aan de slag in onze professionele collegezaal, waar je direct feedback krijgt van experts en je vragen kunt stellen wanneer je vastloopt. Het is een interactieve, hands-on ervaring die je direct toepasbare vaardigheden biedt voor je professionele carrière.

Excel Cursus beginners

Voorwaarden en Vereisten van Onze Excel Cursussen

Voordat je aan een van onze trainingen begint, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende voorwaarden:

 • Eigen Laptop: Je beschikt over een eigen laptop met Windows 10 of hoger.
 • Microsoft 365 Licentie: Je hebt een Microsoft 365 licentie voor de applicaties die tijdens de training centraal staan.
 • Exclusief BTW: Onze prijzen zijn exclusief BTW.
 • Gegarandeerde Training: Onze trainingen gaan altijd door. Bij onvoldoende deelnemers wordt een nieuwe datum ingepland.
 • Annulering: Ben je onverhoopt verhinderd? Stuur ons dan uiterlijk 7 dagen voor aanvang een mail naar frontoffice@asterict.nl, dan stellen wij een nieuwe datum voor.

Geen laptop of de juiste software? Geen probleem!
Laat het ons weten en we zoeken samen naar een oplossing.

Compleet Uitgeruste Collegezaal

Security Awareness training

Onze collegezaal biedt een professionele en comfortabele leeromgeving, ontworpen om interactiviteit en diepgaande discussies te stimuleren.

 • High-tech apparatuur
 • Comfortabele zitplaatsen
 • Interactief leren

Ontdek onze Academy

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten