Aster Menu

FD Gazellen 2009

30-11-2009

Dit jaar hebben wij een mooie 10e plek weten te behalen als één van de snelst groeiende bedrijven in Zuid-Holland en Zeeland. In de lijst van alle snelst groeiende bedrijven van Nederland, de “FD Gazellen 100” hebben wij de 59e plaats bemachtigd. Wij zijn hier erg trots op.

Nieuwsbericht Financieel Dagblad

“Aster bleek vorig jaar de winnaar van de FD Gazellen in de provincie Zuid-Holland, in de kleine omzetklasse. Het bedrijf heeft zijn goede resultaten dit jaar voortgezet en komt daarmee op een omzetgroei van 192% in de afgelopen drie jaar.

Vorig jaar liet het bedrijf al weten niet bang te zijn voor de crisis. De specialist in ICT-dienstverlening en consultancy groeit wellicht wat minder hard dan gehoopt, maar zal nog altijd een flinke groei realiseren, verwachten de ceo’s.

Aster introduceerde dit jaar nieuwe diensten als Hosted Sharepoint, een systeem om bedrijfsgegevens te delen met collega’s, en 24×7 monitoring, waarbij de computeromgeving constant bewaakt wordt.

De kredietcrisis is niet geheel aan het bedrijf voorbijgegaan. Debiteurenbeheer heeft het afgelopen jaar extra aandacht gekregen en nieuwe klanten worden goed geanalyseerd op kredietwaardigheid.”

Bekijk het hele nieuwsbericht hier: https://fd.nl/frontpage/Archief/688800/059-aster-groep-bv

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten