Aster Menu

Dit was 2015

30-12-2015

2016

Een jaar met een terugblik op 10 succesvolle jaren, dankzij jullie, onze klanten, hiervoor willen wij al onze klanten bedanken! Wij willen u speciaal bedanken voor de opbouwende feedback die wij hebben mogen ontvangen n.a.v. het klanttevredenheidsonderzoek, hiermee gaan wij hard aan de slag in 2016!

Sinds dit jaar is Aster uitgebreid met een nieuwe software unit Aster Software. Bij Paco Wensveen, Casper de Leuw en Arjan den Heijer kunt u terecht voor uw software en internetapplicaties. Wij zijn erg enthousiast over deze ontwikkeling, waardoor wij de mogelijkheid krijgen om u als klant een breed pakket van ICT-diensten aan te bieden.

Verwachtingen voor 2016:

  • Wij zijn bezig met het mogelijk maken van straalverbindingen, een straalverbinding is een radioverbinding tussen twee antennes die de data overdragen. De antennes zijn op elkaar gericht. Een straalverbinding is een alternatief voor een kabelverbinding, hiermee kunnen wij bestaande en potentiele klanten een supersnelle en stabiele verbinding aanbieden. Is glasvezel bij u niet mogelijk, of is dit bijzonder prijzig, dan is een straalverbinding een zeer interessante optie.
  • In 2016 komt er via de website een Live Chat functie beschikbaar, wij kunnen u op deze wijze o.a. sneller antwoord geven op vragen, houd onze nieuwsbrief in de gaten, zodra deze functie Live is zullen wij u daarover informeren.
  • Rond april / mei 2016 zullen wij een klanten evenement te organiseren, tijdens dit evenement kijken we samen naar ontwikkelingen en kansen voor u als bedrijf. Nadere informatie over het event volgt.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten