Aster Menu

Jaco de Ruiter aangesteld als teamleider van de afdelingen Operations en Projects

18-06-2024

Met trots kondigen wij aan dat Jaco de Ruiter, sinds 2022 een waardevol lid van ons team, per 17 juni 2024 is aangesteld als teamleider binnen Aster op de afdelingen Operations en Projects. Jaco begon zijn carrière bij ons als teamleider van het Maki softwareontwikkelteam, een rol die hij met veel succes blijft vervullen. Maki is het ERP-systeem dat wij binnen Aster gebruiken, en Jaco speelt een sleutelrol in de ontwikkeling en optimalisatie daarvan.

Uitbreiding van verantwoordelijkheden

In zijn nieuwe, uitgebreide functie zal Jaco nu ook leiding geven aan onze dynamische en uitdagende afdelingen Operations en Projects. Hier zal hij verantwoordelijk zijn voor het coördineren en optimaliseren van onze operationele processen en projecten. Daarnaast blijft hij zijn rol als teamleider binnen het Maki softwareontwikkelteam vervullen: een dubbele verantwoordelijkheid dus!

De groei en complexiteit van onze organisatie vragen om sterk leiderschap en efficiëntie binnen onze operationele processen en projecten. Met zijn solide achtergrond in IT (Informatie Technologie, TU Delft) en zijn uitgebreide ervaring in softwareontwikkeling en leiderschap, is hij de geschikte kandidaat om deze uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan het succes van onze organisatie.

Wij wensen Jaco veel succes in zijn nieuwe functie en kijken uit naar de groei en ontwikkeling die hij ongetwijfeld zal brengen.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten