Aster Menu

Maak kennis met Ben de Koning

08-12-2014

Aangenaam, ik ben Ben de Koning. Al ruim een jaar ben ik in dienst bij Aster als softwareontwikkelaar. Maar onze samenwerking gaat veel verder terug, want naast mijn dienstverband werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun Aster bij de ontwikkeling van applicaties. Deze samenwerking is een jaar of acht geleden gestart.

Voor intern gebruik bij Aster en voor gebruik bij klanten help ik bij de verdere ontwikkeling van het ERP-systeem. Ik ontwikkel applicaties, waaronder het werkbonnensysteem. Hierin gaat dan ook veel tijd zitten. Het leuke aan dit werk is dat er vanuit een idee, iets moet komen waar iedereen goed mee kan werken. Een boeiende combinatie van creatief denken en het ontwikkelen van nuttige toepassingen.

Aster is een team met enthousiaste mensen. Plezier in het werk is het belangrijkste. En dat zorgt voor een open, jonge club, die ook in is voor verandering. Een bedrijf dat niet stilstaat.

 

Ben de Koning

 

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten