Aster Menu

Maak kennis met Arjan den Heijer

19-02-2015

Aangenaam, ik ben Arjan den Heijer. Sinds mei afgelopen jaar loop ik stage bij Aster, een ontzettend leuke uitdaging! Ik werk vier dagen in de week voor Aster, de andere dag volg ik een commerciële opleiding. Een leuke combinatie van werken en leren.

Ik ondersteun Aster als stagiaire commercieel medewerker binnendienst. Op deze plek heb ik veel contact met klanten, waardoor ik deze klanten en hun wensen snel leer kennen. Mijn taken zijn onder andere (ondersteuning geven bij) het maken van offertes, het onderhouden en ontwikkelen van de website en andere marketing & sales activiteiten. Mijn doel is om binnen enkele jaren door te groeien tot accountmanager.

Omdat ik hiervoor werkzaam was als vrachtwagen monteur is deze stage functie even wennen, vooral de eerste maand, maar ik vindt het werk erg leuk, het contact met de klanten bevalt me goed. En bij Aster werkt een gezellige club mensen die mij goed helpen.

 

Arjan den Heijer

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten