Aster Menu

Maak kennis met Marc Ackema

21-12-2011

Aangenaam, mijn naam is Marc Ackema. Sinds de start van Aster ben ik Consultant voor dit mooie bedrijf. Destijds combineerde ik dit nog met helpdeskwerkzaamheden, maar door de groei van mijn rol als Consultant kan dit niet meer.

Als Consultant maak ik onder andere adviesrapporten voor onze klanten. Na een bezoek aan een klant, maak ik met mijn collega’s een gedegen advies voor hun werkomgeving en automatisering. Dit betekent bijvoorbeeld het oplossen van bepaalde vraagstukken en het inrichten van datacenters. Ook zorg ik voor installatie van de verschillende zaken, zoals servers, telefonie, netwerken en werkplekken.
Doordat ik vanaf de beginjaren bij Aster werk, heb ik het bedrijf zien groeien en steeds verder zien professionaliseren. Het is mooi om te zien hoe je jezelf ontwikkelt in een bedrijf dat ook volop in ontwikkeling is. Het directe contact met de klant en het geven van advies liggen mij erg goed.

Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten