Aster Menu

Meer inzicht in telefonie met de Azure Connector

04-05-2020

Telefonie bevat voor organisaties waardevolle informatie. Helaas vloeit die data direct door naar uw provider. Met de Azure Connector krijgt u beter inzicht in telefoniedata en houdt u die in eigen bezit.

Gegevens van telefoongesprekken – vast en mobiel – kunnen u veel vertellen over uw organisatie. Hoe lang staan mensen in de wacht? Hoe lang duren gesprekken? In welke klanten en relaties steekt uw organisatie de meeste belminuten?

Mooie aanvulling

Dit, en veel meer, wordt standaard geregistreerd. Het probleem is dat de meeste organisaties hier zeer gebrekkig of helemaal geen inzicht in hebben. Informatie gaat rechtstreeks naar de provider en inzage blijft veelal beperkt tot de maandelijkse factuur. Zonde, omdat die gegevens waardevol zijn voor een organisatie. Zo vormen ze een mooie aanvulling op uw tijdsregistraties, financiële data en klantgegevens.

Optimaliseer uw documentbeheer
Optimaliseer uw documentbeheer Download nu gratis
Optimaliseer uw documentbeheer
Optimaliseer uw documentbeheer
In deze download leest u hoe uw organisatie efficiënter en productiever wordt door uw documentbeheer te optimaliseren.
  • Uw voor- en achternaam
  • Vul hier uw mailadres in

Maakt uw organisatie gebruik van Microsoft Azure en belt u via Broadsoft – dit geldt standaard voor alle telefonieklanten van Aster – dan kunt u de Azure Connector laten installeren.

Visualisaties

De Azure Connector van X2R brengt een verbinding tot stand tussen Broadsoft en een database binnen Microsoft Azure. Dit betekent dat u alle telefoniedata tevoorschijn kunt toveren in Microsoft Power BI. Deze kunt u mitigeren of samenvoegen met andere gegevens. Zo creëert u eigen visualisaties en rapportages die u een ongeëvenaard inzicht bieden in uw telefonie, uw processen en uw klanten.

Met het oog op privacy-trends is het daarnaast aanbevelenswaardig om toe te werken naar een situatie waarin u zelf, zo veel als mogelijk, eigenaar bent van uw data. De Azure Connector vormt hiervoor een mooie eerste stap.

Lees ook:

Benut samen met Aster de kansen van Power BI

Aster verzorgt trainingen voor bedrijven die kennis willen maken met Power BI, de visualisatie-tool van Microsoft. Voor de zomer volgden…

Lees meer
Hulp op afstand
Vul hier de code in die u van ons krijgt:
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten